ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Απαιτούμε ίση μεταχείριση από τις αρχές

Τέσσερις μέρες μετά τα γεγονότα στην Ριζούπολη, αλλά και στον σταθμό Λαρίσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση εκδίδοντας ανακοίνωση. O Δικέφαλος καταδικάζει την χρήση βίας των αστυνομικών δυνάμεων κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα για το Κύπελλο, ενώ επαναλμβάνει την άποψη για άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων των οπαδών.Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Εχοντας συλλέξει και αναλύσει τις πληροφορίες από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές αναφορικά με τα γεγονότα που συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την αποχώρηση των φίλων του ΠΑΟΚ από το γήπεδο της Ριζούπολης, η διοίκηση της ΠΑΕ καταδικάζει απερίφραστα τα φαινόμενα αδικαιολόγητης χρήσης βίας που παρατηρήθηκαν από πλευράς αστυνομίας τόσο εκτός γηπέδου, όσο και στον σιδηροδρομικό σταθμό Λαρίσης.

Οι αρχές θα έπρεπε να προστατεύουν τους πολίτες και όχι να τους περιορίζουν με απαγορεύσεις μετακινήσεων, που εφαρμόζονται κατά το δοκούν και με διαφορετικά κριτήρια ανάλογα με την ομάδα που υποστηρίζει ο κάθε φίλαθλος.

Πάγια θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ότι ποδόσφαιρο δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς κοινό και ως εκ τούτου θεωρούμε αδικαιολόγητη την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων και απαιτούμε ίση και δίκαιη μεταχείριση από τις αρχές και τους εμπλεκόμενους φορείς.

Οι φίλοι του Δικέφαλου είχαν άψογη συμπεριφορά τόσο στις εξέδρες του γηπέδου της Ριζούπολης, όπου παρακολούθησαν τον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου, όσο και στα υπόλοιπα γήπεδα της χώρας όπου έχουν εκδράμει κατά την εφετινή περίοδο.

Ανάλογες άδικες επιθέσεις θα προκαλούν την άμεση και ανάλογης δυναμικής αντίδραση σύσσωμης της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία είναι κάθετα αντίθετη απέναντι σε κάθε μορφής βίας".

Σχετικά άρθρα