Κασελάκης: Αυτοκτονήσαμε με Ολυμπιακό

Για μεγάλη χαμένη ευκαιρία έκανε λόγο ο Λεωνίδας Κασελάκης, αναφερόμενος στην ήττα από τον Ολυμπιακό στην Πυλαία.Ο άσος του ΠΑΟΚ είπε στο Αθλητικό Metropolis 95.5

Για την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό: «Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί και ότι είχαμε δύσκολη αποστολή, αφού δεν είχαμε στο πλευρό μας και τον κόσμο μας που θα ήταν ο έκτος παίκτης. Σαν να μην έφτανε αυτό προέκυψε και η απουσία του Μπόγρη, που είναι ένας παίκτης που δεν έχουμε την πολυτέλεια να τον καλύψουμε. Παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και στο τέλος αυτοκτονήσαμε, αφού χάσαμε μέσα από τα χέρια μας το ματς. Αυτό που μας πείραξε ήταν ο τρόπος που χάσαμε, γιατί από τη συνολική εικόνα του ματς αξίζαμε τη νίκη».

Για τη διαιτησία: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με τη διαιτησία. Εγώ μπαίνω στη λογική του τι δεν κάναμε εμείς καλά. Και εμείς δεν διαχειριστήκαμε καλά το +5 που είχαμε λίγο πριν από τη λήξη. Δώσαμε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό που ξέρει να εκμεταλλεύεται τα όποια λάθη να γυρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη».

Για την απουσία του κόσμου: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δημιουργεί ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Ήταν πράγματι απογοητευτικό το γεγονός ότι ένα τέτοιο παιχνίδι έγινε χωρίς κόσμο. Πληρώθηκε ακριβά το λάθος που έγινε στο ματς με τον Άρη. Μπορεί να ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, όμως δεν έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να είναι στο ματς με τον Ολυμπιακό και να μας δώσουν ενέργεια μόνο και μόνο με την παρουσία τους. Εδώ, αυτός ο λίγος κόσμος που βρέθηκε χθες (16/02) με προσκλήσεις, μας βοήθησε πολύ. Φανταστείτε να υπήρχε 6.000 κόσμος στο γήπεδο».

Για τα κέρδη του ΠΑΟΚ από τη χθεσινή (16/02) εμφάνιση: «Το να κοντράρεις μια ομάδα που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, πράγμα που το κάναμε και στο ΣΕΦ, είναι πολύ θετικό. Όμως, χάσαμε με απογοητευτικό τρόπο αφού κάναμε λανθασμένες επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Αυτή η ομάδα αν παίζει σωστά, μεθοδικά και ομαδικά μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

Σχετικά άρθρα