All Star με… Πρέλεβιτς!

Ξεχωριστό χρώμα θα δώσει στο φετινό All Star Game η Αννα Πρέλεβιτς, κόρη του Μπάνε, που θα παρουσιάσει μαζί με τον πολίστα Αντώνη Βλοντάκη, τη γιορτή του μπάσκετ που διεξαχθεί 8-9 Μαρτίου στα Χανιά.Η ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ αναφέρει:
"Δύο λαμπερές μορφές, η Άννα Πρέλεβιτς και ο Αντώνης Βλοντάκης θα είναι οι παρουσιαστές και οι οικοδεσπότες του 21ου ALL STAR GAME που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού στα Χανιά, στις 8 και 9 Μαρτίου.

Αμφότεροι δέχτηκαν με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του ΕΣΑΚΕ να παρουσιάσουν τη μεγάλη γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ, αφού όπως λένε οι ίδιοι «ο αθλητισμός είναι η ζωή μας».

Η Άννα Πρέλεβιτς αποτέλεσε επί πολλά χρόνια Πρωταθλήτρια στο καλλιτεχνικό πατινάζ, ενώ ασχολείται με την ιππασία, το τένις και τα θαλάσσια σπορ. Είναι κόρη του μεγάλου αστέρα του παρελθόντος, του Μπάνε Πρέλιεβιτς, γι’ αυτό και δεν κρύβει την αγάπη της για τον ΠΑΟΚ.

Για τον Αντώνη Βλοντάκη οι συστάσεις περιττεύουν… Μια από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του ελληνικού water polo, με δεκάδες τίτλους, τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Έχει κατακτήσει τα πάντα στην υδατοσφαίριση και αποτελεί πρότυπο για τους νέους αθλητές. Είναι «βέρος» Χανιώτης, οπότε θα έχει τη χαρά να είναι οικοδεσπότης του All Star Game -στο πλάι της Άννας- στην πόλη που μεγάλωσε και τον ανέδειξε".

Σχετικά άρθρα