Πατατοκροκέτες με καρότο

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Ένα κιλό πατάτες</span><br /><span style="font-size: medium;">150 γραμμάρια τριμμένο κεφαλοτύρι</span><br /><span style="font-size: medium;">2 καρότα τριμμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">Τρία αυγά</span><br /><span style="font-size: medium;">Φρυγανιά</span><br /><span style="font-size: medium;">Ένα κρεμμύδι</span><br /><span style="font-size: medium;">Μαϊντανός</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">Ηλιέλαιο για τηγάνισμα</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να λιώσουν για περίπου 25 λεπτά. Σε ένα μπολ βάζουμε τις βραστές πατάτες και τις πατάμε με ένα πιρούνι μέχρι να λιώσουν. Προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών και τα υπόλοιπα υλικά και πλάθουμε μικρές μπάλες.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Χτυπάμε τα ασπράδια με τρεις κουταλιές νερό και περνάμε τις κροκέτες από τα ασπράδια, μετά από φρυγανιά και τέλος τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα