Τσιώλης: Θα επέστρεφα στον Άρη

Ο Σάκης Τσιώλης διέψευσε όσα ακούγονται περί επιστροφής του στην τεχνική ηγεσία του Άρη, αλλά δεν έκρυψε τη θέλησή του στην πιθανότητα αυτή.Οι δηλώσεις του στο «Metropolis»:

«Πάντα πλανιέται μια τέτοια ιστορία και η αλήθεια είναι πως με κάνει χαρούμενο μια τέτοια σκέψη, γιατί έχω περάσει όμορφες στιγμές. Λόγω δυσκολιών δεν θα με τρόμαζε να αναλάβω την ομάδα, μέσα από τις δικές σου σκέψεις έρχεται η θέληση να βοηθήσεις αυτή την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις τρεις ομάδες μέσα σε μια σεζόν, για εμάς τους προπονητές. Όταν πας σε μια ομάδα το πρώτο πράμα που πρέπει να κάνεις είναι να μην δεις την βαθμολογία, θα την δεις στο τέλος.

Δεν μπορώ να πω αν θα είμαι προπονητής του Άρη, εξάλλου ο Σούλης είναι φίλος μου και δεν είναι σωστό. Δεν τίθεται προς το παρών θέμα! Εγώ την Κυριακή θα είμαι στα Χανιά είμαι προσκεκλημένος σε ένα σεμινάριο και θα είμαι εκεί, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι άλλο. Απλώς θα είμαι και στο παιχνίδι. Είναι το τελευταίο αυτό τώρα στον Άρη, το θέμα είναι να κερδίσει το παιχνίδι στα Χανιά ο Άρης και σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να δουν όλοι στον Άρη.

Για μένα το παιχνίδι με την Λιβαδειά, ήταν σοκαριστικό. Έβλεπα το παιχνίδι, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχασε. Αν το κέρδιζε όλα θα ήταν διαφορετικά. Αυτή την στιγμή ο Άρης μου αρέσει, δεν μπορώ να καταλάβω πως χαράμισε ένα ημίχρονο με την Βέροια, η τετράδα μπροστά με Αγκάνθο, Μανιά, Τάτο και Μπακασέτα είναι πάρα πολύ καλή, δεν έχει να ζηλέψει με αυτή την τετράδα από τις άλλες ομάδες».

Για το θέμα επιστροφής του Ουντότζι: «Ήταν ένα μεγάλο λάθος που έφυγε ο Ουντότζι, αν βρισκόταν στο ρόστερ θα είχε βοηθήσει ακόμα περισσότερο, τώρα αν επιστρέψει θα είναι δύσκολα τα πράγματα, θα του λείπει ο ρυθμός και θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς».

Τέλος αναφέρθηκε και στο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπεφνίκα: «Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δείχνει στον ανασταλτικό τομέα πάρα πολλά προβλήματα στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν είναι στα καλύτερα του ο ΠΑΟΚ, το να είσαι 20 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, πάει να πει πως κάτι δεν έχει γίνει καλά. Θα πρέπει να ισορροπήσει τα πράγματα, είναι καλό για όλους».

Σχετικά άρθρα