Θέμα Στέφενς στον ΠΑΟΚ

Θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στον ΠΑΟΚ με τον Χουμπ Στέφενς. Τη στιγμή που αναπτύσσεται έντονη φημολογία στη Θεσσαλονίκη περί αποχώρησής του, στην Ολλανδία είναι περιζήτητος.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του οι οπαδοί της Ρόντα ασκούν πιέσεις στη διοίκηση να προσλάβει τον Χουμπ Στέφενς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η κατρακύλα της Ρόντα στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχει φέρει μουρμούρα για τον προπονητή της, Γιον Νταλ Τόμασον, ο οποίος αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει παρελθόν.

Μετά από 24 αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και ο Γιον Νταλ Τόμασον δέχεται σκληρή κριτική για τη δουλειά του. Ο Στέφενς θεωρείται η καλύτερη λύση για να αναστήσει τη Ρόντα, στην οποία είχε εργαστεί από το 1993 μέχρι το 1996 και από το 2005 μέχρι το 2007.

Την ίδια ώρα πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, θέλουν τον Στέφενς να σκέφτεται την αποχώρηση, μετά και την έντονη κριτική που έχει δεχθεί για τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα του Δικεφάλου.

Πάντως, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη, η οποία θα δρομολογήσει και εξελίξεις στην ομάδα και φυσικά μετά το κρίσιμο πρώτο παιχνίδι με την Μπενφίκα για τους 32 του Europa League.

Σχετικά άρθρα