Ποικιλίδης: Να μην ανάψει ούτε ένας πυρσός την Πέμπτη

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης ανέφερε πως δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό παράπτωμα στον αγώνα της Πέμπτης, αφού ο ΠΑΟΚ τελεί υπό τιμωρία με αναστολή μέχρι το 2015 και τόνισε πως περίπου 300 Πορτογάλοι θα έρθουν στη Τούμπα και πάνω από 3.000 Έλληνες θα πάνε στη Λισαβόνα για την ρεβάνς.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης στον Arena Fm:

Για τις προετοιμασίες που γίνονται:
“Πριν από ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι όλοι στη ΠΑΕ είναι επί ποδός. Ένας λόγος επιπλέον είναι πως θα επισκεφτεί την Τούμπα ο κ. Πλατινί και θέλουμε να παρουσιάσουμε άριστη, εικόνα όπως κάναμε και στο παρελθόν”.
Για τα εισιτήρια των δύο αγώνων:
“Η Μπενφίκα ζήτησε  800 εισιτήρια αλλά σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση θα έρθουν 300 οπαδοί της στην Τούμπα. Όσον αναφορά στα εισιτήρια που θα πάρει ο ΠΑΟΚ για την ρεβάνς, το γήπεδο της Μπενφίκα είναι τεράστιο, μας διαθέτουν όσα εισιτήρια ζητήσουμε. Δεν γνωρίζω ακόμα τον ακριβή αριθμό, αλλά πιστεύω θα πάνε πάνω από 3000 χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στη Λισσαβόνα. Θα παίξει φυσικά ρόλο και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα”.
Για την αναγκαιότητα να μην συμβεί το παραμικρό στο γήπεδο:
“Είχε έρθει ο Πλατινί στη Τούμπα και πριν να γίνει πρόεδρος της UEFA. Δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό. Θα βγει ανακοίνωση από την ΠΑΕ για το τι πρέπει να προσέξουν οι φίλαθλοι μας. Στο στάδιο ανάπτυξης που βρίσκεται η ομάδα κάθε τιμωρία θα κοστίσει πολύ ακριβά. Πιστεύω πως δεν θα γίνει το παραμικρό από τους φιλάθλους μας, καθώς η δίψα για την συνέχεια στους ευρωπαϊκούς αγώνες είναι μεγάλη. Ακόμα και ένας πυρσός να ανάψει θα υπάρξει πρόβλημα. Βέβαια έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του ο ΠΑΟΚ. Αν και εφόσον περάσουμε την Μπενφίκα θα παίξουμε με την Τότεναμ. Θα έρθει μια ακόμα μεγάλη ομάδα στη Τούμπα και δεν θα πρέπει να ρισκάρουμε κάποια νέα τιμωρία. Εκτός από τον κ. Πλατινί θα βρίσκονται και άλλοι άνθρωποι της UEFA στο γήπεδο. Αυτό που ξέρω είναι πως η εικόνα της Τούμπας θα είναι φανταστική. Θα υπάρξει ένα τεράστιο πανό που θα καλύψει τις θύρες 5 και 5. Θα υπάρχουν και μεγάλα πανό στην θύρα 4, θα υπάρχουν και κάποιες άλλες εκπλήξεις, τις οποίες θα δει ο κόσμος την Πέμπτη στο γήπεδο”.

Σχετικά άρθρα