Ηλυσιακός: Είμαστε όλοι μια γροθιά!

Την ειλημμένη απόφαση τους να πολεμήσουν μέχρι τέλους με όλες τις δυνάμεις τους για τη σωτηρία του Ηλυσιακού επεσήμαναν με κοινή τους δήλωση οι παίκτες της ομάδας, που με αφορμή τα γενέθλια του προέδρου της ΚΑΕ, Παντελή Γαμπιεράκη, έκαναν ξεκάθαρο προς κάθε κατεύθυνση ότι διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες πορεύονται ως μια γροθιά μέχρι τέλους."Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να κρατήσουμε τον Ηλυσιακό στην Α1. Και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος, παρά την ατυχία, τα προβλήματα αλλά και τις τρικλοποδιές θα τα καταφέρουμε!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους καθημερινά δίνουν αυτή τη μάχη δίπλα μας και ειδικά τον πρόεδρο που καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες υπό αντίξοες συνθήκες.

Παράλληλα, όλοι μας, του ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και φυσικά δύναμη και υγεία, ώστε να αντέξει στις δυσκολίες. Δεν έχει τελειώσει τίποτα! Για την ακρίβεια τώρα αρχίζει ο πόλεμος!", τόνισαν από κοινού οι παίκτες του Ηλυσιακού.

Αγωνιστικά, ο Δημήτρης Λιόγας, ξεκίνησε την προετοιμασία για το ματς με την Νέα Κηφισιά, χωρίς τον Παναγιώτη Καυκή.

Ο έμπειρος άσος, που τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού του, έχει ξεκινήσει ήδη θεραπεία υπό την επίβλεψη του ιατρού της ομάδας, Σταύρου Αλευρογιάννη και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει την προσεχή αναμέτρηση.

Σχετικά άρθρα