Μακρής: Περιμένουμε τα ματς με τον Παναθηναϊκό με ανυπομονησία

Για τη πορεία του ΟΦΗ, τον Ντουντού, αλλά και τα επερχόμενα ματς με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, μίλησε ο Γιώργος ΜακρήςΑναλυτικά όσα δήλωσε ο Μακρής στo NovaΣΠΟΡ FM:

Για το χθεσινό παιχνίδι και την καθοριστική παρουσία του Ντουντού: «Σίγουρα η εμπειρία του είναι μεγάλη και η βοήθεια του σημαντική. Έχει φύγει από το μυαλό μας το θέμα της παραμονής,Θα κοιτάξουμε πλέον να διασκεδάσουμε σε κάθε παιχνίδι».

Για τον Πίντο: «Μας έχει βοηθήσει. Έχει περάσει άλλη νοοτροπία στην ομάδα. Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις φαίνεται και στο γήπεδο».

Για το ροτέσιον: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο θέμα ροτέισον, κρατάει την ομάδα σε καλό επίπεδο ο προπονητής, κάνοντας δύο με τρεις αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν: «Είναι δύσκολο να κάνουμε προγνωστικά, ακόμα και για τον Άρη. Μαζί με τη Βέροια έχουν δείξει ότι είναι οι πιο αδύναμες ομάδες από τις άλλες. Από εκεί και πέρα θα παιχθεί μέχρι το τέλος για την τρίτη θέση».

Για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος: «Δεν κρυβόμαστε, περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια με ανυπομονησία. Διψάμε πολύ για την πρόκριση, την θέλουμε πολύ. Ο Παναθηναϊκός είναι νέα ομάδα, αλλά και καλή ομάδα. Όταν παίζεις με μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά, όπως φάνηκε και από τα ματς του πρωταθλήματος, όμως πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ».

Για το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι: «Τελειώνει το συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν. Ελπίζω τα πράγματα να εξελιχθούν καλά».

Για την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ: «Δεν θεωρώ ότι ήταν πισωγύρισμα το πέρασμα από την Κύπρο, διότι οι ομάδες έχουν δυναμώσει πάρα πολύ. Στον Ατρόμητο δεν πήγα καλά. Είναι ότι πιο άσχημο έχει συμβεί στην καριέρα μου».

Σχετικά άρθρα