Επίσκεψη και φανέλα του Πανθρακικού στον Πατριάρχη

Την φανέλα του Πανθρακικού έλαβε ως δώρο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος από τον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας Θόδωρο Σαββάκη, κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας από την Ροδόπη στο Φανάρι την προηγούμενη ΠαρασκευήΣτην αντιπροσωπεία μετείχαν ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, ο πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Καθ. Γεώργιος Ρέμελης, ο αντιπρύτανης του ίδιου Πανεπιστημίου και καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Γεώργιος Κώστα, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης και ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης.
Η είδηση που βγήκε ήταν η πρόσκληση που δέχτηκε και αποδέχθηκε ο κ. Βαρθολομαίος να επισκεφθεί την τοπική Εκκλησία και την Ροδόπη για να ευλογήσει τον λαό της περιοχής αλλά και το διδακτικό προσωπικό και τη φοιτητική κοινότητα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια λειτουργίας.
Όπως έγινε γνωστό, ο Οικουμενικός Πατριάρχης αποδέχθηκε την πρόσκληση του Μητροπολίτη Μαρωνείας και των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας της Ροδόπης και θα επισκεφθεί την Κομοτηνή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, σε συνέχεια της επισκέψεως που θα πραγματοποιήσει στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου. Δειτε φωτογραφίες από την επίσκεψη των παραγόντων της Ροδόπης στο Φανάρι…

Σχετικά άρθρα