ΠΑΟ: Κανονικά οι Μπαϊράμι, Ρισβάνης

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την Τετάρτη (19/2) την προετοιμασία του, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη (23/2), με τους Ρισβάνη και Μπαϊράμι να προπονούνται κανονικά.Ο Μέντες είναι ο μοναδικός καταγεγραμμένος στο απουσιολόγιο του Γιάννη Αναστασίου μετά την προπόνηση της Τετάρτης (19/2), αφού οι Σπύρος Ρισβάνης και Εμίρ Μπαϊράμι εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις, έδειξαν ότι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και υπολογίζονται για το κυριακάτικο (23/2) παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Πιο έτοιμος είναι ο 19άχρονος κεντρικός αμυντικός, αντίθετα με τον σουηδό μέσο ο οποίος έχει χάσει έδαφος.

Στο μεταξύ, ο Μέντες ακολούθησε ατομική πρόγραμμα, κάτι που θα συμβεί και τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, θα δοκιμάσει να αυξήσει την ένταση με στόχο να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (19/2) στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τουρνουά τεσσάρων ομάδων.

Σχετικά άρθρα