Ζέσους: Στο γήπεδο φαίνονται τα φαβορί…

Δεν αποδέχεται ο Ζόρζε Ζεσούς τον τίτλου του φαβορί ενόψει των αναμετρήσεων της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός των "Αετών" μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφορικά με τις απουσίες είπε ότι εμπιστεύεται εξίσου όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της Μπενφίκα στη συνέντευξη Τύπου

Για το γεγονός ότι η Μπενφίκα έχει χριστεί το φαβορί της αναμέτρησης:«Αυτό το θέμα το ποιος είναι φαβορί είναι υποκειμενικό. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια καλή πρώτη φάση στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι δυνατή ομάδα και μετά τα δύο παιχνίδια θα δούμε ποια ομάδα θα προκριθεί και τελικά θα είναι το φαβορί».

Για το εάν ο Σάλβιο αποτελεί «μεταγραφή» για το υπόλοιπο της σεζόν:  «Νιώθω πολύ χαρούμενος. Έχει σπάνια ποιότητα και είναι χαρούμενος με την αποκατάσταση του. Αυτό φανερώνει το καλό ιατρικό τιμ που διαθέτουμε, αλλά και το πείσμα του παίκτη. Ελπίζω να είναι ένα νέο ξεκίνημα για το καλό του παίκτη».

Για το αν θα παίξει ο Σάλβιο την Πέμπτη (20/2) και αν η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα ξεκαθαρίσει από το πρώτο ματς; «Ο Σάλβιο θα είναι στην αποστολή. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγει ο νικητής από το πρώτο παιχνίδι, οπότε πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσει η πρόκριση μετά το δεύτερο ματς».

Για το ότι ο Χουμπ Στέφενς δήλωσε ότι γνωρίζει την καλή δουλειά του:«Βεβαίως και φέρνει περισσότερη ευθύνη. Όσο πιο πολύ σε αναγνωρίζουν, τόσο πρέπει να κρατήσεις μια καλή εικόνα. Η Μπενφίκα έχει πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και αυτό φέρνει περισσότερη ευθύνη. Γι’ αυτό πολύ περισσότεροι προσέχουν την πορεία της Μπενφίκα και αυτό με κάνει ευτυχισμένο».

Για την απουσία των Γκαϊτάν και Γκαράι και αν αυτό το γεγονός κάνει την ομάδα του πιο αδύναμη: «Δεν το βλέπω έτσι. Η Μπενφίκα δίνει θετική απάντηση όποιοι παίκτες κι αν παίξουν. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Στη θέση του Γκαράι θα παίξει ο Ζαρντέλ και στη θέση του Γκαϊτάν ο Σουλεϊμάνι».

Από την πλευρά του ο Σάλβιο δήλωσε:

Για το ένα μετά από 5,5 μήνες απουσίας αν νιώθει ότι είναι έτοιμος να παίξει: «Νιώθω καλά. Έχω αποθεραπευτεί πλήρως. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν και να βοηθήσουν. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να είμαι στα πλάνα του προπονητή».

Για το πώς θα χειριστεί η Μπενφίκα πρωτάθλημα και Europa League: «Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, αλλά εμείς σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Αργότερα θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε στη διοργάνωση».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει αμυντικά κενά: «Η Μπενφίκα θα κάνει το παιχνίδι που συνηθίζει να κάνει. Δε θα αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε».

Για την εικόνα που έχει για την Μπενφίκα: «Είναι αλήθεια ότι όταν είσαι έξω υποφέρεις πιο πολύ. Είδα την ομάδα να βελτιώνεται. Ο Μάρκοβιτς είναι πολύ νέος και πολύ καλός. Είμαι χαρούμενος που βοηθάει την ομάδα».

Σχετικά άρθρα