Καζάζης: Οταν βλέπω φαντάσματα, φεύγω μόνος μου

Ενοχλημένος από δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται στην έξοδο της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καζάζης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Καζάζη στη NOVA

Για τους τραυματισμούς:
 «Έχουμε ατυχία με αρκετούς τραυματισμούς στην ομάδα. Σίγουρα παίζουν ρόλο οι συνεχόμενες μετακινήσεις και τα ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι δύσκολο για μας, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για τα παιδιά. Πιστεύω όμως ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαστε δύο πόντους μακριά από την κορυφή και έχουμε ματς πολλά ακόμη που μπορούν να μας οδηγήσουν στην κορυφή».

Για την απώλεια του Κοκκινάκη:
«Είναι απώλεια για μας αυτό το παιδί. Μας λείπει η ενέργειά του, όχι μόνο στους αγώνες αλλά και στις προπονήσεις. και όχι μόνο αγωνιστικά. Και μόνο που έρχεται για θεραπεία μας κάνει και χαμογελάμε. Έχει βγάλει τον γύψο, κάνει φυσιοθεραπεία με τον καταπληκτικό φυσιοθεραπευτή μας Γιώργο Παπαγεωργίου και σε 10-15 μέρες θα μπει στο γήπεδο. Θα χρειαστεί και άλλες τόσες για να παίξει. Δεν νομίζω ότι θα είναι απολύτως έτοιμος στην Καλαμάτα, στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου αν προκριθούμε».

Για βολές στον ίδιο φέτος:
«Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν ασχολούμαι ούτε με δημοσιεύματα ούτε με τίποτε άλλο. Κοιτάω την δουλειά μου και τους στόχους της ομάδας. Στο βόλει όπως και παντού κάποιες φορές τα πράγματα πηγαίνουν καλά, κάποιες όχι. Το θέμα είναι στο τέλος να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Στην Ελλάδα όταν πας καλά, όλα πάνε καλά. Όταν δεν πας υπάρχει κακόβουλη κριτική κατά την άποψή μου πριν καν τελειώσει η σεζόν. Δέχομαι την κριτική απόλυτα και πρώτος αναλαμβάνω ευθύνη. Αλλά υπάρχει η απορία πως κρίνεις πριν τελειώσει η σεζόν. Αν αλλάξουν τα πράγματα θ’ αλλάξουν και αυτός που την έκανε, θα ζητήσει συγνώμη; Είναι εύκολο για σας τους δημοσιογράφους να κριτικάρετε. Αλλά αν δεν πέσετε μέσα θα πρέπει να ζητάτε συγνώμη. Δεν γίνεται αυτό φυσικά. Στεναχωρήθηκα επίσης καθώς αποκλειστήκαμε στην Ευρώπη από μια κορυφαία ομάδα με παίκτες παγκόσμιου επιπέδου. Μιλάμε για υπερομάδα. Φτάσαμε οριακά να την αποκλείσουμε και αυτό πέρασε στα ψιλά σαν να παίζαμε με ομάδα της σειράς. Στα ψιλά πέρασε και η νίκη μέσα στην Σύρο. Αυτό με στεναχωρεί και αδικεί τους αθλητές μου».

Αν αισθάνεται ασφαλής στον πάγκο:
«Έχω μα αρχή. Όταν αρχίζω να βλέπω φαντάσματα, φεύγω. Δεν μ’ απασχολεί τίποτε εκτός από την δουλειά στο γήπεδο και τα αποτελέσματά της. Κάθε Σάββατο κρινόμαστε όντως. Η πίεση όμως μας κάνει και καλό».

Αν προλαβαίνει να βγει πρώτος στην κανονική περίοδο:
«Έχουμε τα περιθώρια να είμαστε στην πρώτη θέση, το θέλουμε και θα το προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Εμένα οι ήττες που φέτος με πείραξαν ήταν από την Παναχαϊκή και την Κηφισιά, η τελευταία λόγω των απουσιών της».

Ποια ομάδα μπορεί να κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό:
«Βλέπουμε ανατροπές και το καλύτερο και πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα φέτος. Ο Εθνικός κάνει κοιλιά αλλά πιστεύω Ολυμπιακός, Σύρος, Κηφισιά και Αλεξανδρούπολη ξεχωρίζουν. Η Σύρος είναι πολύ δυνατή φέτος».

Σχετικά άρθρα