Έρχεται ο Ράιτ στον Παναθηναϊκό

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ζάκ Ράιτ, καθώς η Μπάμπεργκ ανακοίνωσε τη λύσης της συνεργασίας της με τον παίκτη, εξηγώντας παράλληλα και του λόγους που δέχθηκαν για να τον παραχωρήσουν στους Πρωταθλητές Ελλάδας.Η Μπάμπεργκ αποχαιρέτησε μέσω twitter, τόσο τον Αμερικανό κάτοχο βοσνιακού διαβατηρίου, όσο και τον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς.

Στην επίσημη ιστοσελίδα τους, οι Γερμανοί γράφουν "ο Ράιτ υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας, έως το τέλος της σεζόν, αλλά θα ολοκληρώσει την αγωνιστική περίοδο στον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς Κρις Φλέμινγκ δήλωσε ‘ο Ζακ Ράιτ δεσμεύτηκε μαζί μας να είναι ο βασικός πόιντ γκαρντ, αλλά έγινε ξεκάθαρο πως δεν θέλει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε τον παίκτη για δεύτερη φορά, τώρα και καταλάβαμε όλοι πως αυτή η αλλαγή είναι η καλύτερη επιλογή. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη μελλοντική του καριέρα".

Μέσα στις επόμενες ώρες ο Ζακ Ράιτ θα μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα, προκριμένου να ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Σχετικά άρθρα