Ηγεμονική πρόταση από Σαουδική Αραβία σε Σάντος

Σύλλογος από την Σαουδική Αραβία έχει καταθέσει ηγεμονική πρόταση για τον Φερνάντο Σάντος την στιγμή που ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δεχθεί κρούση από την ΕΠΟ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής τόνισε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο Φερνάντο Σάντος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες εργασίας στον πάγκο της εθνικής ομάδας αλλά και από την καθολική αποδοχή που υπάρχει για το έργο του.

Την ίδια στιγμή όπως δήλωσε ο "ισχυρός άνδρας" της ΕΠΟ, η διάθεση του είναι να παραμείνει στο πόστο του, ωστόσο κάνει σκέψεις  για το αν πρέπει να επιστρέψει στην καθημερινότητα του συλλόγου.

Άλλωστε πρόκειται για έναν εργατικό άνθρωπο που θέλει να δουλεύει καθημερινά. Οι μετοχές του 59χρονου τεχνικού έχουν ανέβει κατακόρυφα και μάλιστα ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από Πορτογαλία, Ρωσία και Σαουδική Αραβία.

Οι Σαουδάραβες φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν συμβόλαιο που ξεπερνάει το 1.5000.000 ευρώ προκειμένου να τον δελεάσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φερνάντο Σάντος είχε δεχθεί ανάλογη πρόταση το 2009 από την Αλ Αχλί ωστόσο επέλεξε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

 

Σχετικά άρθρα