Ράιτ: Θα κάνω τα πάντα για να κερδίζει ο Παναθηναϊκός

Ελληνικό έδαφος πάτησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ζακ Ράιτ, που αφίχθη στο "Ελ. Βενιζέλος" μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί τους. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού τόνισε πως ήρθε με μεγάλη όρεξη, προκειμένου να βοηθήσει τους πράσινους να πετύχουν τους στόχους τους."Είναι μια μεγάλη ευκαιρία αυτή που μου παρουσιάζεται καθώς ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ήδη ένα εξαιρετικό σύνολο. Ήρθα για να τον βοηθήσω. Διαθέτει μεγάλους παίκτες, όπως ο Διαμαντίδης και ο Ούκιτς. Όπως γνωρίζω ο Ούκιτς αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών γι’ αυτό και ήρθα, ώστε να παίξω σημαντικό ρόλο για την ομάδα. Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα να έρθω στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει από τη θητεία μου στο Ρέθυμνο", ανέφερε ο Αμερικανός με βοσνιακό διαβατήριο.

Κατόπιν πρόσθεσε: "Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι ξανά στην Ελλάδα. Όταν ενημερώθηκα για την πρόταση του Παναθηναϊκού άρχισα και χοροπηδάω στο σπίτι μου αφού πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι ευτυχισμένος που αποτελώ μέλος του Παναθηναϊκού. Αποτελεί μεγάλη πρόκληση και έτοιμος να ανταποκριθώ. Από την προηγούμενη θητεία μου στην Ελλάδα είμαι μεγαλύτερος και πιο ώριμος με περισσότερες παραστάσεις".

Οσο για το τι υπόσχεται στους φίλους του Τριφυλλιού, είπε: "Δεν έρχομαι για να σκοράρω 30 πόντους σε κάθε ματς αλλά για να βοηθήσω σε άμυνα και επίθεση. Μπορεί να έχω μικρό ρόλο αλλά πάντα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω πάντα να προσπαθώ να νικάω. Θα κάνω τα πάντα για να κερδίζει ο Παναθηναϊκός".

Σχετικά άρθρα