Κεχαγιάς: Να φτιάξουμε τη ψυχολογία μας

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ατρόμητο ο Νίκος Κεχαγιάς, που τόνισε πως η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν ταιριάζει στη Ξάνθη και πως είναι επιτακτική η ανάγκη συγκέντρωσης βαθμώνΑναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της SKODA Ξάνθης, Νίκου Κεχαγιά στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο: «Το τελευταίο παιχνίδι μας έδωσε μια ψυχολογική τόνωση. Προετοιμαζόμαστε σκληρά, προσπαθούμε να περάσουμε κάποια στοιχεία που θέλω. Ο αντίπαλος είναι πολύ καλός και έμπειρος και αυτό φαίνεται από τη βαθμολογική του θέση. Εμείς δεν έχουμε περιθώρια και κυνηγάμε βαθμούς και εκτός έδρας και είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε και σε αυτό το παιχνίδι».

Για το πώς περιμένει τον αντίπαλο: «Ο Ατρόμητος έχει δείξει μια πολύ μεγάλη δυναμική και ειδικά μέσα στην έδρα του παρουσιάζεται πολύ δυνατός. Έχει έμπειρους παίκτες και τεχνίτες. Στηρίζεται πολύ στις στημένες φάσεις και πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί. Να βρούμε τα αδύναμα σημεία του και να χτυπήσουμε εκεί για να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το αν τον προβληματίζει το ότι ο Ατρόμητος προέρχεται από ήττα: «Όταν μια ομάδα χάνει κοιτάζει στο επόμενο παιχνίδι να κερδίσει για να αφήσει πίσω την ήττα. Ο Ατρόμητος είναι έμπειρη ομάδα που είτε κέρδιζε είτε έχανε πάντα στο επόμενο ψάχνει τη νίκη».

Για το πώς θα αγωνιστεί η Ξάνθη στο Περιστέρι: «Εμείς θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο κέντρο και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου για να πάρουμε κάτι θετικό. Θέλουμε να έχουμε την κυκλοφορία, περιμένουμε επιθετικό τον αντίπαλο αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα κενά του».

Για το αν με ισοπαλία ή νίκη υπάρχει έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια: «Εμείς θέλουμε και εκτός έδρας να πάρουμε βαθμούς. Θέλουμε να φτιάξουμε την ψυχολογία μας γιατί δεν αρμόζει αυτή η βαθμολογική θέση σε αυτή την ομάδα».

Για τον Γιώργο Παράσχο: «Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στον Ατρόμητο. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Σχετικά άρθρα