Μάρκοβιτς: Πολύ αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι

Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται τον Ικαρο Χαλκίδας (22/2), με τον προπονητή των δραμινών, Νέναντ Μάρκοβιτς, να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ αποφασιστική και συγκεντρωμένη, ώστε να πάρει τη νίκη."Μετά από την πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό, αντιμετωπίζουμε μια ακόμα ομάδα που επιζητά με κάθε τρόπο το θετικό αποτέλεσμα.

Το γεγονός αυτό καθιστά την αποστολή μας ιδιαίτερα δύσκολη και επικίνδυνη, γι’ αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι ώστε να ελέγξουμε το ρυθμό και τα στοιχεία του παιχνιδιού που θα είναι καθοριστικά ώστε να πετύχουμε το στόχο μας.

Ελπίζουμε σε αυτή τη προσπάθεια να έχουμε την βοήθεια του κόσμου μας όπως συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια", είπε ο προπονητής του ΚΑΟΔ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Αλέξης Σπυριδωνίδης σημειώνει: "Ο αγώνας με τον Ικαρο είναι για την ομάδα μας πολύ σημαντικός στην προσπάθεια μας να συνεχίσουμε με νίκες το πρωτάθλημα.

Ο αντίπαλος μας είναι σε δύσκολη θέση και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για 40′, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό για την νίκη.

Ευελπιστούμε στην βοήθεια του κόσμου σε αυτή τη δύσκολη αποστολή που έχουμε".

Σχετικά άρθρα