Παντελίδης: Το πιο κομβικό ματς της χρονιάς

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σάββας Παντελίδης, τόνισε ότι το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είναι το πιο κομβικό του πρωταθλήματος, αφού θα κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παραμονή της ομάδας του στην κατηγορία.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελίδη στη Nova:
Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης: "Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, ίσως αυτό να είναι το πιο κομβικό παιχνίδι του πρωταθλήματος".

Για το που θα κριθεί αυτό το ματς: "Ο Αστέρας έχει μεγάλη ποιότητα και έχει κάνει καλά εντός και εκτός έδρας αποτελέσματα. Εάν περιορίσουμε τα επιθετικά ατού του θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα: "Υπάρχουν μερικά όπλα, παίκτες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για να τραβήξει παραπάνω η ομάδα, ειδικά στα δύσκολα παιχνίδια".

Για τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο: "Χρειαζόμασταν αυτό το παιχνίδι πολύ. Επρεπε να έχουμε περισσότερο πάθος και αυτό έγινε.

Στην Ελλάδα δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τις νίκες και το παιχνίδι του Σαββάτου είναι αυτό που θα μας αλλάξει την ψυχολογία".

Σχετικά άρθρα