Καλαφατάκης: Μόνο κέρδη κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο ΑΓΟΡ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (23/2), με τον προπονητή των κρητικών, Γιώργο Καλαφατάκη, να τονίζει ότι η ομάδα του δεν έχει να χάσει, αλλά μόνο να κερδίσει από το ματς με τους ερυθρόλευκους."Το παιχνίδι της Κυριακής στο ΣΕΦ δεν είναι ιδιαίτερης πίεσης.

Εχουμε διαλέξει σε αυτό το ματς να ξεκουράσουμε τον Καλαμπόκη, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, και να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν είχαν πολλές συμμετοχές, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα πάμε για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για ένα καλό αποτέλεσμα.

Είμαστε προσγειωμένοι, ξέρουμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε, όμως είναι ένα ματς που δεν έχεις να χάσεις αλλά να κερδίσεις.

Το κέρδος δεν είναι οι δύο βαθμοί αλλά να ανταποκριθούμε, να παίξουν κάποια παιδιά και τώρα που είμαστε σε καλή κατάσταση να δούμε, σε αυτό το επίπεδο, τι μπορούμε να κάνουμε σε κάποια κομμάτια που έχουμε δουλέψει.

Η συνέχεια μπορεί να είναι καλύτερη. Το πρόγραμμα, τώρα, είναι πιο εύκολο αν εξαιρέσουμε τα δύο εκτός έδρας ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Θέλουμε να παίζουμε όπως και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται αφού, βέβαια, σωθούμε πρώτα", είπε ο προπονητής του ΑΓΟΡ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Αγγελόπουλος ανέφερε: "Ο αγώνας την Κυριακή με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερης δυσκολίας. Συμπεράσματα πολλά δεν μπορείς να βγάλεις μέσα από αυτό το ματς.

Αυτό που μπορούμε να δείξουμε, όπως έχουμε κάνει και σε άλλα παιχνίδια, είναι η μαχητικότητα, να φανούμε όσο το δυνατό περισσότερο ανταγωνιστικοί κατά τη διάρκεια του ματς, μέσα από τη σκληρή άμυνα.

Στόχος της ομάδας από εδώ και πέρα είναι να κάνει μόνο νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια και από κει και πέρα να προσπαθήσουμε, με τις ομάδες που είναι στα μέτρα μας, να διεκδικήσουμε και κάποια εκτός έδρα επιτυχία".

Σχετικά άρθρα