Μπέρτος: Για το διπλό στο Περιστέρι

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο μίλησε ο αμυντικός της Ξάνθης, Μανώλης Μπέρτος, τονίζοντας πως οι Ακρίτες πάνε για παιχνίδι κατοχής και για τη νίκη στο Περιστέρι, ώστε να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες μετά από το τρίποντο που πέτυχαν κόντρα στην Καλλονή την περασμένη αγωνιστική στα Πηγάδια.Αναλυτικά όσα είπε ο Μπέρτος στη Nova:
Για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο: «Είναι μια καλή ομάδα. Είναι ένα δύσκολο ματς. Πάμε για τη νίκη και εάν είμαστε αποτελεσματικοί και σοβαροί θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό. Έχει ένα πολύ καλό σύνολο αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ποιοι είμαστε».
Για το πώς περιμένουν τον Ατρόμητο αγωνιστικά: «Είναι μια καλή ομάδα, δεν τα παρατάει αλλά αυτό εξαρτάται από εμάς. Εάν είμαστε σοβαροί θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό».
Για το πώς θα παίξει η Ξάνθη: «Θα πάμε σε παιχνίδι κατοχής. Από κει και πέρα ό,τι γίνει μέσα στο γήπεδο».
Για το αν έχει βοηθήσει η νίκη κόντρα στην Καλλονή: «Ναι, μας έχει δώσει έναν άλλο αέρα. Τη χρειαζόμασταν και θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια».
Για το μέλλον: «Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, μπορούμε να τα καταφέρουμε και πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μας έρθει κάτι καλό στις επόμενες αγωνιστικές».

Σχετικά άρθρα