Ρέσκε: Μιλάμε με την ΑΕΚ και τον Λυμπερόπουλο

Τις εξαιρετικές σχέσεις του με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και το ενδεχόμενο να υπάρξει άμεση συνεργασία ανάμεσα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και την ΑΕΚ, άφησε με δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής των Γερμανών Μίχαελ Ρέσκε.Ο Ρέσκε, μιλώντας στην Sportday, επιβεβαίωσε πως μίλησε με τον Λυμπερόπουλο, αφήνοντας ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να προχωρήσει η ΑΕΚ σε κάποια μεταγραφή από τη Μπάγερ.

Αναλυτικά ο Ρέσκε είπε:
"Είναι αλήθεια πως έχουμε κάνει μία πρώτη κουβέντα με την ΑΕΚ και τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Η παρουσία του στη Γερμανία και την Αιντραχτ, τον κάνει να γνωρίζει πως λειτουργούν συνολικά οι γερμανικοί σύλλογοι και αυτό βοηθάει πολύ στο όποιο σχέδιο συνεργασίας.

Δεν μπήκαμε σε πολλές λεπτομέρειες δεν στις πρώτες επαφές μας, όμως κάλλιστα θα μπορούσε να ξεκινήσει μία συνεργασία ανάμεσα στις δυο ομάδες, που θα περιλαμβάνει και τον δανεισμό κάποιων παικτών.

Για το αν υπήρξε συζήτηση για κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της Λεβερκούζεν, δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Θα υπάρξει νέα επαφή με την πλευρά της ΑΕΚ και τότε θα έχουμε να πούμε κάποια παραπάνω πράγματα".

Σχετικά άρθρα