Αναψαν κεράκι οι παίκτες του ΟΦΗ για να νικήσουν τον Ολυμπιακό!

Mια έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν το Σάββατο το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Τίτου. Οι παίκτες του ΟΦΗ ομαδικά, παρουσία του Σα Πίντο (!) πήγαν στην εκκλησία άναψαν…κεράκι και προσευχήθηκαν!Ηταν μια κίνηση ευαισθησίας των ποδοσφαιριστών της κρητικής ομάδας, που θέλησαν να προσευχηθούν τόσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όσο και για τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας.

Το εντυπωσιακό στιγμιότυπο, τα λέει όλα, ενώ κάποιοιπιστοί  που τους αναγνώρισαν, δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους για την κίνηση αυτή των ποδοσφαιριστών της κρητικής ομάδας.
Να σημειωθεί ότι η αποστολή του ΟΦΗ διαμένει στο κεντρικό ξενοδοχείο «Ατλαντίς» και η επίσκεψη στον Ιερο Ναό του Αγίου Τίτου, στο κέντρο της πόλης, συνδιάστηκε και με την καθιερωμένη πρωινή βόλτα πριν το παιχνίδι. Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια στους εμπνευστές της πρωτοβουλίας αυτής.
Δεν έχει σημασία αν ήταν μια αυθόρμητη ή οργανωμένη πράξη. Η κίνηση αυτή λέει πολλά, για την ομάδα και το κλίμα που υπάρχει σε αυτήν.
Ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι Ελληνες και ξένοι εντυπωσιάστηκαν με τον Ναο του Αγίου Τίτου και παρακολούθησαν με ευλάβεια κάποια λεπτά της λειτουργίας.

Σχετικά άρθρα