Πράνιτς-Μπεργκ: Νίκη με Εργοτέλη και μετά Ολυμπιακός

Στη μπουτίκ του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι Μάρκους Μπεργκ και Ντάνιελ Πράνιτς, υπογράφοντας αυτόγραφα για τους φίλους των πρασίνων. Παράλληλα, οι δύο παίκτες αναφέρθηκαν στην σημασία που έχει η νίκη στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, ώστε να πάει μετά το Τριφύλλι με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.Για την παρουσία του στην μπουτίκ της Λεωφόρου, ο Ντάνιελ Πράνιτς τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την υποστήριξη που μας παρέχουν όλη τη σεζόν. Για να είμαι ειλικρινής, πρώτη φορά επισκέπτομαι τη μπουτίκ του Παναθηναϊκού και αισθάνομαι ωραία να είμαι ανάμεσα στους οπαδούς μας. Δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να είμαστε ανάμεσα τους και είναι σημαντικό, γιατί πρέπει να τους ανταποδίδουμε κάτι απ’ όσα μας δίνουν".

Κατόπιν, επέστησε την προσοχή στο ματς με τον Εργοτέλη και "εξόρκισε" το ντέρμπι με τον Κροάτη να λέει: "Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, όμως προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε το ντέρμπι. Αν δεν νικήσουμε τον Εργοτέλη δεν θα είναι καλό. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα, για μένα σημαντικότερος είναι ο Εργοτέλης. Σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι και ελπίζω να το νικήσουμε με τη βοήθεια των οπαδών μας. Μόλις πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα κοιτάξουμε το ντέρμπι".

Σε ανάλογο μήκος κύματος με τον Πράνιτς, εξέπεμψε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε για την εκδήλωση: "Νομίζω ότι είναι καλό να βρισκόμαστε δίπλα στους οπαδούς μας. Αυτές οι πρωτοβουλίες είναι σημαντικές για το σύλλογο, τους οπαδούς και για τους ποδοσφαιριστές. Είναι απαραίτητο να έχουμε μία καλή σχέση με τους οπαδούς μας και όποτε μπορούμε, να δίνουμε μερικά από τα συναισθήματα που παίρνουμε".

Όσον αφορά το κυριακάτικο παιχνίδι, ο στράικερ του Τριφυλλιού έδειξε τη νίκη ως μονόδρομο: "Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι, με έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος θα μας δυσκολέψει και θα διεκδικήσει ότι μπορεί. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς, σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα και να βελτιωθούμε. Πρέπει να νικήσουμε για να πάμε με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό".

Σχετικά άρθρα