Γιαπλές: Τελικός με τη Νέα Κηφισιά

Ο Ικαρος ηττήθηκε από τον ΚΑΟΔ στην Δράμα, με τον προπονητή της ομάδας της Χαλκίδας, Θανάση Γιαπλέ, να στέκεται στην διαφορετική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στα δύο ημίχρονα, ενώ έδωσε και το σύνθημα αντεπίθεσης ενόψει του παιχνιδιού με τη Νέα Κηφισιά που ακολουθεί."Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τη μαχητικότητα των παικτών, από τον τρόπο που κάνουν προπόνηση, ούτε από τον τρόπο που παίζουν. Το σημερινό παιχνίδι είναι ξεκάθαρο.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν συγκεντρωμένοι, στο δεύτερο ημίχρονο κρίθηκαν πολλά στο σημείο που ο Μπράουν έβαλε τρία τρίποντα.

Ο Τζόουνς είχε 4/4 τρίποντα και γενικότερα τα 14/29 που είχε ο ΚΑΟΔ, δείχνει τι συνέβη στο δεύτερο μέρος.

Μπήκαν με χέρι πάνω στη μπάλα τουλάχιστον έξι, επτά τρίποντα και εκεί χάσαμε την επαφή στο σκορ και είναι δύσκολο μια ομάδα να αντιδράσει με όλα τα προοβλήματα που κουβαλάει.

Δικαιολογίες δεν έχουμε να πούμε. Τις βρήκα και εγώ, αλλά δεν υπάρχει χρόνος.

Στόχος μας είναι να μην χάσουμε κανέναν αγώνα στην έδρα μας, κυρίως αυτόν με την Κηφισιά που είναι τελικός, είναι όλη η χρονιά για μας, και να κοιτάξουμε τι μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας.

Η κατάσταση ήταν δύσκολη και εξακολουθεί να είναι. Τα δύσκολα καμιά φορά είναι και πρόκληση, να δούμε τι θα γίνει στο τέλος.

Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ και για την πορεία του, που είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, αλλά και για τις εμφανίσεις με τους δύο μεγάλους.

Ευχαριστούμε και για την φιλοξενία", είπε ο προπονητής του Ικάρου Χαλκίδας.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης τόνισε: "Τα λόγια είναι περιττά. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια.

Δουλέψαμε καλά όλη τη βδομάδα, έχει αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα τις τελευταίες δύο βδομάδες και η φιλοσοφία και η ατμοσφαιρα. Είμαστε καλύτερα.

Αν υπάρχει μπασκετικό σύνδρομο δευτέρου ημιχρόνου, να ξέρετε ότι είμαστε πρωταθλητές. Πρέπει να έχουμε κερδίσει εκτός έδρας τουλάχιστον πέντε ημίχρονα και στο δεύτερο μέρος χάνουμε και εύκολα.

Εμείς οι παίκτες παίζουμε, εμείς χάνουμε, εμείς κάναμε άλλο ένα τραγικό δεύτερο ημίχρονο σήμερα. Δεν κάναμε ούτε το 1% από αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια ούτε να κλάψουμε, ούτε να βάλουμε το κεφάλι κάτω. Είμαι 18 χρόνια στον χώρο και δεν πρόκειται να τα παρατήσω. Θα το παλέψω μέχρι εκεί που δεν πάει και έτσι είναι και τα άλλα τα παιδιά.

Η αρχή πρέπει να γίνει με την Κηφισιά. Η ομάδα μας έχει έναν κόσμο από πίσω της που έχει αγκαλιάσει την καινούρια προσπάθεια, είναι αμαρτία να καταστραφεί σε έναν χρόνο.

Εχουμε βάλει στόχο με τον καινούριο προπονητή να πάρουμε έναν εκτός έδρας αγώνα. Μας μένει ο Ηλυσιακός που πρέπει να τον κερδίσουμε, εκτός κι αν κάνουμε μια μεγάλη νίκη στην έδρα μας εκτός προγράμματος.

Συγχαρητήρια στην Δράμα, αξίζει να είναι εκεί που είναι, πρόκειται για μια σωστά δομημένη ομάδα".

Σχετικά άρθρα