Παντελίδης: Πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή

Ο Λεβαδειακός επικράτησε του Αστέρα στην Λιβαδειά, με τον προπονητή των βοιωτών, Σάββα Παντελίδη, να χαρακτηρίζει δίκαιη και σημαντική τη νίκη, αφού η ομάδα του έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία."Πρώτα απ’ όλα να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Γιατί πραγματικά σήμερα ένοιωσα κάποια στιγμή ότι μας στήριξε αρκετά.

Και πάνω απ’ όλα να δώσουμε πολλά μα πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί αυτοί σήμερα κατέθεσαν ότι μπορούσαν περισσότερο με στόχο τη νίκη.

Οσον αφορά το παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου μετά το γκολ και την αποβολή που δεν είμαστε ακόμα έτοιμη ως ομάδα να διαχειριστούμε τέτοια αποτελέσματα, αγχωνόμαστε μόνοι μας, αλλά και ένα 15λεπτο στο β΄μέρος, θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη.

Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Σίγουρα ο αντίπαλος είναι πολύ ποιοτική ομάδα και θα μπορούσε να κάνει κάτι σε κάποιες φάσεις αλλά αν στο τέλος δούμε συνολικά το παιχνίδι αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια.

Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα μετά και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Είχα πει ότι ήταν πολύ σημαντικό η ομάδα να δείξει συνέπεια και συνέχεια. Και νομίζω ότι σήμερα κάναμε ένα βήμα προς τα πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Πανηγυρίζουμε όμως ως εδώ. Σταματάμε και πάμε στο επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Και κρατάμε πάντα χαμηλούς τόνους.

Προσπαθώ να δώσω στα παιδιά να καταλάβουν ότι δεν τους αξίζει η βαθμολογική θέση. Οτι είναι για παραπάνω πράγματα. Να τους δώσω την αυτοπεποίθηση.

Και να κάνουμε πιο αμυντική την ομάδα. Να έχουμε πιο μικρές αποστάσεις στο αμυντικό κομμάτι. Μας βγαίνει μέχρι τώρα αυτό και προσπαθούμε να τρέξουμε.

Νομίζω ότι κάθε προπονητής προσπαθεί να κάνει ένα δυο πράγματα. Αλλες φορές βγαίνουν, άλλες όχι. Σε μας μέχρι στιγμής πάνε καλά.

Αυτά έχω προσπαθήσει να αλλάξω. Τίποτε περισσότερο και τίποτα λιγότερο", είπε ο προπονητής του Λεβαδειακού.

Σχετικά άρθρα