Ηττες για Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου

Με τις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής συνεχίστηκε στους δύο ομίλους το πρωτάθλημα της Football League. Στον 1ο όμιλο ο Πανηλειακός υποχρέωσε τον Ολυμπιακό Βόλου στη 2η ήττα του στο πρωτάθλημα, ενώ στον 2ο ο Ηρακλής ηττήθηκε στο Καυτανζόγλειο από τον Τύρναβο κα υποχώρησε στην 3η θέση.1ος όμιλος
Ο Πανηλειακός πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου, πλησιάζοντας τις θέσεις των πλέι οφ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της ομάδας του Πύργου το πέτυχε ο Βανγκελί στο 64ο λετπό.

Στο Ελ Πάσο ο φορμαρισμένος Αχαρναϊκός πέτυχε νίκη – χρυσάφι, επικρατώντας 1-0 της Καλλιθέας με γκολ του Νεόφυτου στο 89′. Στο τέλος κρίθηκε και το ματς του Αστέρα Μαγούλας με τον Βύζαντα Μεγάρων, με τους γηπεούχους να παίρνουν τη νίκη με 3-2, χάρη σε γκολ του Δημητριάδη στο 90ό λεπτό. Στο 89′ ο Μαζιώτης είχε ισοφαρίσει για τον Βύζαντα σε 2-2!

Ο Ηρακλής Ψαχνώ, παίζοντας στο γήπεδο του Μαντουδίου και όχι στη φυσική του έδρα, ξεπέρασε εύκολα με 4-0 το εμπόδιο της Γλυφάδας, που έπαιξε με 10 παίκτες από το 6′, λόγω αποβολής του Διαμαντή. Στάγιτς, Νικολόπουλος, Κρητικός και Μπουμάλε οι σκόρερ για τα Ψαχνά. Τέλος, το αήττητο σερί του συνέχισε ο Φωστήρας, που νίκησε 1-0 τον Φωκίκο στον Ταύρο, με σκόρερ τον Μακρίδη στο 52ο λεπτό.

2ος όμιλος
Στην 3η θέση υποχώρησε ο Ηρακλής, μετά την ήττα του με 0-1 από τον Τύρναβο. Το γκολ της νίκης για τη θεσσαλική ομάδα σημείωσε ο Σαχινίδης στο 23′. Στη 2η θέση ανέβηκε η Νίκη Βόλου που ξεπέρασε εύκολα με 3-0 το εμπόδιο της Καβάλας. Τζιώρας (2) και Ζουλιώτης οι σκόρερ για την ομάδα του Βοσνιάδη.

Διπλό – ανάσα επί της τελευταίας στη βαθμολογίας, Αναγέννησης Γιαννιτσών, πέτυχε ο Πιερικό, που με τα γκολ των Ελευθεριάδη (2) και Ιορδανίδη έφτασε στο επιβλητικό 0-3. Με το ίδιο σκορ νίκησε και η Ζάκυνθος τη Δόξα στο νησί του Ιονίου. Δύο γκολ πέτυχε ο Χιράλδο, ένα Μπίρης.

Στην Καρδίτσα, τέλος, ο έμπειρος Σωκράτης Μπουντούρης σκόραρε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας για την Αναγέννηση στο ματς με τον Απόλλωνα (1-1). Η ομάδα της Καλαμαριάς είχε προηγηθεί στο 43′ με τον Μπερτέν.

Σχετικά άρθρα