Ντόστανιτς: Πήραμε τεράστια νίκη

Ικανοποιημένος από την τεράστια νίκη που πήρε η Βέροια, και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε πετυχαίνοντας γκολ στις καθυστερήσεις, έμεινε ο τεχνικός της Ημαθιώτικης ομάδας Ράτκο Ντόστανιτς. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρβος προπονητής στην συνέντευξη Τύπου:
"Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.  Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Είμαι ευχαριστημένος. Για μένα αυτό το παιχνίδι τελείωσε. Μπορώ να πω ότι είχαμε καλό πρώτο ημίχρονο. Δεν κινδυνέψαμε. Στο δεύτερο μέρος είχαμε πίεση, ο ΠΑΣ είχε ευκαιρίες, ωστόσο δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Ξέραμε ότι θα βγούμε μπροστά σε κάποιες φάσεις και περιμέναμε ότι μπορούμε να βάλουμε γκολ. Τελικά τα καταφέραμε με τον Μπεν. Πήραμε μια τεράστια νίκη που μας δίνει την δυνατότητα να ανασάνουμε βαθμολογικά. Θέλω να δώσω έκκληση στους φίλους μας στο επόμενο παιχνίδι να μας βοηθήσουν".

Για το ποιο ήταν το μυστικό της σημερινής επιτυχίας, ο Ντόστανιτς ανέφερε: "Εχει δυνατή ομάδα ο ΠΑΣ. Ήταν σημαντικό ότι είχαμε καλή απόδοση και ειδικά οι παίκτες μας που ήταν στο κέντρο. Η δική μου σκέψη ήταν να βάλω στη μεσαία γραμμή παίκτες που μπορούν να αντέξουν και ήξερα ότι θα γίνει μάχη. Εγώ θέλω οι παίκτες μου να έχουν χαρακτήρα και να τα δίνουν όλα. Πιστεύω ότι σήμερα τα έδωσαν όλα και αξίζαμε την νίκη" .

Σε ερώτηση για το τι είναι αυτό που τον κάνει να επιμένει στον Μπαργκάν, ο Σέρβος τεχνικός σχολίασε: "Θέλω να σας πω ότι ο Μπαργκάν τα δίνει όλα. Για μένα και να μην μου βάλει το γκολ, δεν με πειράζει αρκεί να έχει θέληση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύτιμος για μένα. Είδατε και μόνοι σας ότι ήταν δύσκολο να πάρει ομάδα σε αυτό το γήπεδο βαθμούς. Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα".

Σχετικά άρθρα