Τάτος: Ποιος είναι ο διαιτητής να χτυπάει;

Εξοργισμένος κυρίως με τη συμπεριφορά του Μάνταλου αλλά και του Γουργιώτη ήταν και ο Ανδρέας Τάτος μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Χανιά.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος του Αρη, Ανδρέας Τάτος:

"Ο,τι και να πω είναι λίγο για αυτό το παιχνίδι. Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε και θα πρέπει να ντρέπονται αυτοί οι άνθρωποι. Σεβόμαστε τους διαιτητές αλλά να καταλάβουμε ποιοι είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο; Οι διαιτητές είναι ή οι ποδοσφαιριστές; Ποιοι είναι οι διαιτητές να «χτυπάνε» ποδοσφαιριστές.

Δεν μπορεί να τον ρωτάω γιατί μου δείχνεις κάρτα και να μου λέει έτσι θα σου πω μετά. Δεν καταλαβαίνω, κοροϊδευόμαστε, ακόμα δεν ξέρουμε αν έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή. Θα πρέπει να ντρέπονται όλοι αυτοί. Κάποιοι παίζουν φιλικά . Δεν πειράζει θα περάσουν και από το Χαριλάου αυτές οι ομάδες, θα μας βρουν μπροστά τους.

Πάνω στα νεύρα μας μπορούμε να πούμε πολλά αλλά αν σταματούσαμε θα είχαμε -5 βαθμούς και για αυτό πήραμε την απόφαση να συνεχίσουμε. Θα πολεμήσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Και σήμερα αν αυτός ο διαιτητές μας άφηνε μπορεί να το είχαμε κερδίσει το παιχνίδι.

Μπορεί να έχει περάσει η μπάλα, μπορεί και όχι αλλά όλοι μας είπαν ότι δεν εχει περάσει και ο λάισμαν έτρεξε κατευθείαν . Δεν κατάλαβα που πάει. Είτε τρώμε κόκκινες, ή δεν μας δίνουν πέναλτι, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, κάτι θα γίνει με τον Άρη  δεν εξηγείται αυτό το πράγμα.

Μπράβο στα παιδιά που τρέξαμε περισσότερο με 9 παίκτες και δείξαμε πάθος. Σίγουρα έχουμε ελπίδες και πιστεύω ότι τα επόμενα ματς στην έδρα μας να τα κερδίσουμε και ότι θέλει ας γίνει. Δεν μπορούμε να λέμε στον κόσμο παραμύθια και ψέματα, αλλά είναι άδικο αυτό που γίνεται. Πήγαμε να διαμαρτυρηθούμε στο λάισμαν και ήρθε ο διαιτητής να μας χτυπήσει;; Ποιος είναι ο διαιτητής; Εξουσία σαν την αστυνομία;".

Σχετικά άρθρα