Μάντζιος: Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, σχολίασε θετικά την εμφάνιση της ομάδας του στην Τούμπα και τόνισε πως είχε τις ευκαιρίες να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς.
Ικανοποιημένος ο Ακης Μάντζιος, κυρίως από την εμφάνιση του Πανθρακικού στο δεύτερο μέρος του αγώνα της Τούμπας.

"Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, εμείς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είχε κλασική ευκαιρία, στο δεύτερο αλλάξαμε κάποια πράγματα και θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι είχαμε και τις πιθανότητες και τις ευκαιρίες για το 1-1.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε το ότι ο Σκόνδρας δεν δέχτηκε κόκκινη κάρτα. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα και πήρε τη νίκη. Συνεχίζουμε να πάρουμε τα παιχνίδια που θέλουμε".

Για τα λάθη του τερματοφύλακα Αθανασιάδη: "Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, απλά στον τερματοφύλακα φαίνονται περισσότερο. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τον Αθανασιάδη είναι νεαρός, δυστυχώς είναι ακόμη άπειρος. Εμείς τον στηρίζουμε, είναι καλός, και ελπίζουμε στο μέλλον να γίνει καλύτερος".

Για τους στόχους του Πανθρακικού: "Σίγουρα στον στόχο της παραμονής είμαστε κοντά, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για κάτι παραπάνω. Έχουμε κάποια κενά σαν ομάδα, έχουμε αποδυναμωθεί με κάποιους τραυματισμούς που είχαμε. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Για το γεγονός ότι μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανθρακικό μετράει μόνο ήττες: "Να το… λύσω αν είναι το συμβόλαιό μου. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, ο Πανθρακικός είναι καλή ομάδα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, όχι σκοπιμότητας, και σήμερα δικαιούταν κάτι παραπάνω".

Σχετικά άρθρα