Καλαφατάκης: Πολύ εκνευρισμένος με τους παίκτες μου

Ο ΑΓΟΡ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τον προπονητή των κρητικών, Γιώργο Καλαφατάκη, να εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την εμφάνιση των παικτών του."Είμαι πολύ εκνευρισμένος με τους παίκτες μου. Πήραν χρόνο συμμετοχής κάποια άλλα παιδιά σήμερα, ξεκουράσαμε τον Καλαμπόκη, αλλά δεν σημαίνει πως επειδή παίζαμε με τον Ολυμπιακό που προερχόταν από το ματς της Πέμπτης (20/2), έπρεπε να έχουμε αυτή την εικόνα.

Περιμέναμε την αντίδραση του Ολυμπιακού. Ετσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Προσπάθησα να κρατήσω τον εγωισμό και την αξιοπρέπεια των παικτών μου, να τους δώσω να καταλάβουν πως έπρεπε να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι.

Κάθε λάθος είναι τεράστιο κόστος σε τέτοια ματς. Οταν κάνεις 20 λάθη με τον Ολυμπιακό δεν έχεις καμία τύχη. Πήγαν με το σκεπτικό αυτό, κοίταξαν τον εαυτό τους, κοίταξαν την ατομική διάκριση, δεν μπορείς να έχεις ατομική διάκριση όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό.

Πίστευα ότι ο Γκάμπριελ δεν θα ήταν καλός σήμερα. Πιστεύω πως είναι ακόμη άπλαστος παίκτης, δεν μπορούν να διαχειριστούν μια καλή εμφάνιση, είναι άπειρα και νέα τα παιδιά αυτά και μέσα από αυτή τη διαδικασία πρέπει να βγουν καλύτεροι.

Το ίδιο έκανε και ο Χαρτ, ο οποίος μετά τον Κολοσσό που έκανε εξαιρετικό ματς, στο επόμενο ήταν κακός. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, εμάς μας ενδιαφέρουν άλλα παιχνίδια.

Η ομάδα θα πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να διαχειριστεί τα ματς όπως πρέπει. Εχουμε μπροστά μας την Ελευσίνα. Συγχαρητήρια στον Γιώργο και στον Ολυμπιακό και εύχομαι το καλύτερο και για την Ευρώπη, αλλά και για την Ελλάδα.

Νομίζω ότι το Ρέθυμνο έφτασε να είναι στην έβδομη-όγδοη θέση αυτή τη στιγμή επειδή άλλαξε το στυλ παιχνιδιού του. Και με την Πάτρα, και με τον Κολοσσό και με τον Αρη, η άμυνα μας ήταν πολύ καλή.

Δηλαδή δεν πάμε σε 24", πάμε σε περισσότερες επιθέσεις. Σε περισσότερες κατοχές. Στο σημερινό ματς εκτεθήκαμε εμείς. Είναι προς γνώση και συμμόρφωση αυτό το παιχνίδι", είπε ο προπονητής του ΑΓΟΡ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Λάμπρος Αντωνόπουλος είπε: "Ξέραμε ποια ομάδα αντιμετωπίζαμε. Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα για το επόμενο παιχνίδι.

Είχαμε δύο ευκαιρίες να μείνει η διαφορά σε χαμηλά επίπεδα, αλλά κάναμε λάθη και η διαφορά ξέφυγε".

Σχετικά άρθρα