Υγιεινό ρυζόγαλο χωρίς ρύζι αλλά με βρώμη thumbnail

Υγιεινό ρυζόγαλο χωρίς ρύζι αλλά με βρώμη

Υλικά


Για 2-4 άτομα

1/2 φλιτζάνι βρώμη
1 1/2 φλιτζάνι γάλακαρύδας
1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
1/3 φλιτζανιού ακατέργαστη κρυσταλλική ζάχαρη
2 κουταλιές του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας


 


 

 


Εκτέλεση



Ανακατέψτε τη βρώμη, γάλα καρύδας, γάλα αμυγδάλου και τη ζάχαρη σε μια βαθιά κατσαρόλα.
Ζεσταίνετε το μείγμα μέχρι να πάρει την πρώτη βράση και μετά χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και σιγοβράζετε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να πήξει, για 30 λεπτά.

Αφαιρέστε το μείγμα από τη φωτιά και προσθέστε τη βανίλια. Βάζετε σε σε μπολάκια και σερβίρετε το γλυκό με τριμμένη κανέλα.


 


 




Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X