Ανακλήθηκε η προσωρινή διαταγή του Αρη

Ακόμα μία δυσάρεστη εξέλιξη για τον Αρη μία μέρα μετά την "καταδίκη" του στα Περιβόλια και την ήττα από τον Πλατανιά με τον τρόπο, που σημειώθηκε. Το Πρωτοδικείο δέχτηκε το αίτημα για αναβολή εκδίκασης του αιτήματος για το άρθρο 99, ωστόσο ανακάλεσε την προσωρινή διαταγή που προστάτευε την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ενός κακού μύρια έπονται και ο Αρης καθημερινά βυθίζεται ακόμα περισσότερο. Οι κίτρινοι μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τον Πλατανιά ουσιαστικά έχουν ελάχιστες ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Αλλωστε οι αποβολές των Μπακασέτα και Μπουγαΐδη δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο το δύσκολο έργο των παικτών του Σούλη Παπαδόπουλου, που στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή κράτησε τους παίκτες του στο γήπεδο ώστε να αποφευχθεί ακόμα μεγαλύτερη καμπάνα στην περίπτωση, που ο Λάμπρος Σκόρδας έπαιρνε την ομάδα για να φύγει όπως απείλησε να κάνει.

Το νέο τους πρόβλημα όμως δεν είναι αγωνιστικό. Αυτή τη φορά αφορά την προσωρινή διαταγή, που είχε εξασφαλίσει η ΠΑΕ για να προστατεύεται από τους πιστωτές της. Οι αμαρτίες των προηγούμενων διοικήσεων, μεταξύ των οποίων και του Σκόρδα, που βρίσκεται εκ νέου στον προεδρικό θώκο, δεν αφήνουν τον ιστορικό σύλλογο να πάρει ανάσα.

Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό το αίτημα του Αρη για αναβολή της εκδίκασης του αιτήματος για το άρθρο 99 (πήρε νέα δικάσιμο στις 24 Μαρτίου) αλλά ανακάλεσε την προσωρινή διαταγή που προστάτευε τον Αρη από τους πιστωτές του.

Ως εκ τούτου η ομάδα της Θεσσαλονίκης από σήμερα κιόλας κινδυνεύει από πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών, όπως ο Θέμης Κουλουχέρης και φυσικά με κατάσχεση από το Λάκκωμα που αντιδίκησε με την παρουσία της δικηγόρου Αγγελικής Μόκκα.

Παρέμβαση κατά του Αρη έκανε και ο δικηγόρος των Κούπερ,Τόχα, Κατσαβάκη, Καζναφέρη, Βελλίδη και Ιάκομπ. Οι κίτρινοι άμεσα δεν κινδυνεύουν από τους Φατί, Σανκαρέ και Καστίγιο των οποίων το αίτημα για επιβολή ποινών εκδικάζεται αύριο στο διαιτητικό της ΕΠΟ.

Σχετικά άρθρα