Η κρίση μου προκάλεσε πρόβλημα στύσης. Τι να κάνω; thumbnail

Τον τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα στυτικής λειτουργίας. Είμαι παντρεμένος 17 χρόνια, έχω δύο παιδιά 16 και 13 ετών. Έχω ένα μισθό πάνω από 1100 ευρώ, οι υποχρεώσεις μου έχουν μείνει πίσω, έχω απλήρωτους λογαριασμούς και έχουμε κλειστεί στο σπίτι. Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την σεξουαλικότητά μου;

Η κρίση μου προκάλεσε πρόβλημα στύσης. Τι να κάνω; 


ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ


Τον τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα στυτικής λειτουργίας. Είμαι παντρεμένος 17 χρόνια, έχω δύο παιδιά 16 και 13 ετών. Έχω ένα μισθό πάνω απο 1100 ευρώ, οι υποχρεώσεις μου έχουν μείνει πίσω, έχω απλήρωτους λογαριασμούς και έχουμε κλειστεί στο σπίτι.


 Τι μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την σεξουαλικότητά μου;


 


ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης


Χειρουργός Ουρολόγος- Ανδρολόγος, 


Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης


 


Με τόσα έγχη για τα οικονομικά σας θα σας συμβούλευα να ξεχάσετε για λίγο τα σεξουαλικά. Για να μην αγχώνεστε και γι αυτά…Το σεξ  θα ξανάρθει όταν πεινάσετε για σεξ. Το σεξ δε σας ξεχνά ακόμα και αν εσείς θέλετε να το ξεχασετε…Αφήστε την εμμμονή για απόδοση  και θα δείτε πως το ένστικτο θα σας οδηγήσει στην επιθυμία ….


Το παιδί  δεν το ταίζετε  με το ζόρι,  κάποια στιγμή θα πεινάσει και θα φάει…. Έτσι είναι και στον ερωτα. Όταν μας λείψει θα τον αναζητησουμε……


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X