Άνδρας: Τι μπορείς να καταλάβεις από τον τρόπο που σε φιλά! thumbnail
Το φιλί είναι μια απίστευτη εμπειρία όταν τη γεύεσαι με τον σωστό άνθρωπο, ο οποίος μάλιστα διαθέτει γνώση και εμπει­ρία... Μπορεί τα μάτια να είναι το παράθυρο της ψυχής ενός ανθρώπου, αλλά τα χείλη είναι η μπροστινή πόρτα. Πιστεύεις ότι φιλάς υπέροχα; Έχεις εξασκηθεί; Ακολουθούν οδηγίες για το πώς ένα φιλί μπορεί να είναι το ίδιο υπέροχο για πολλά χρόνια!

Άνδρας: Τι μπορείς να καταλάβεις από τον τρόπο που σε φιλά!

Tο φιλίΤο φιλί είναι μια απίστευτη εμπειρία όταν τη γεύεσαι με τον σωστό άνθρωπο, ο οποίος μάλιστα διαθέτει γνώση και εμπει­ρία… Μπορεί τα μάτια να είναι το παράθυρο της ψυχής ενός ανθρώπου, αλλά τα χείλη είναι η μπροστινή πόρτα. Πιστεύεις ότι φιλάς υπέροχα; Έχεις εξασκηθεί; Ακολουθούν οδηγίες για το πώς ένα φιλί μπορεί να είναι το ίδιο υπέροχο για πολλά χρόνια!Aπό τον συγγραφέα ειδικό σε ζητήματα σχέσεων Στιβ ΣαντιγκάντιΤι αποκαλύπτει το φιλίΤο φιλί αποκαλύπτει πολλά για ένα άτομο. Είναι σαν να παρακο­λουθείς έναν άντρα να χορεύει: σε λιγότερο από ένα λεπτό έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα της προσωπικότητάς του. Το ίδιο συμβαί­νει και με το φιλί: σου αποκαλύπτει ποιος είναι αυτός ο άνθρω­πος και πώς αισθάνεται για σένα, όλα αυτά μέσα σε λίγα λεπτά.Όταν ένας άντρας και μια γυναίκα αγγίζονται στα χείλη για πρώτη φορά, η εμπειρία μπορεί να είναι μαγική, μέτρια ή κατα­στροφική. Εγώ προσωπικά μπορώ από το πρώτο φιλί να κατα­λάβω τι είδους γυναίκα έχω δίπλα μου. Αυτό το έγα φιλί μπορεί να με επηρεάσει απροσδόκητα. Μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για την προσδοκία μιας υπέροχης σχέσης ή να με κάνει να σκέφτομαι την… έξοδο κινδύνου! Αν περάσει τα δάχτυλά της μέσα από τα μαλλιά μου την ώρα που με φιλάει, αυτό σημαίνει ότι έχει πάθος. Αν τα χείλη της είναι σφιγμένα, τοποθετεί τα χέ­ρια της σε ένα σημείο της πλάτης μου και νιώθει άβολα, τότε εί­ναι συγκροτημένη. Αν μου πιάσει το πρόσωπο απαλά και το κρατάει την ώρα που με φιλάει, είναι τρυφερή. Αν το φιλί συνο­δεύεται από μικρά διαλείμματα με τρυφερά γλυκόλογα, είναι μια γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και τέλος, αν έχει πέσει πάνω μου και με φιλάει όπως ένα σκυλί Αγίου Βερνάρδου, τότε είναι υπερβολική. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα είναι αυταρχι­κή και μάλλον ζηλιάρα, εκτός και αν είναι μεθυσμένη.Βέβαια, το μέλλον μας ως ζευγαριού θα εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες – τι είδους σχέση αναζητούμε και οι δύο, σε ποια φάση της ζωής μας βρισκόμαστε κ.λπ. Όμως τα φιλιά από μόνα τους δίνουν πληροφορίες. Έχει τύχει να βγω ραντε­βού με μια κοπέλα με την οποία δεν είχα ξετρελαθεί αρχικά, όταν όμως με φίλησε τα έχασα και ήθελα να μάθω περισσότερα γι' αυτήν. Και αντίστοιχα έχει τύχει να μου αρέσει μια κοπέλα που μόλις με φίλησε απογοητεύτηκα και έψαχνα τρόπο να φύγω.Τι είδους πληροφορίες μπορείς να συλλέξεις από τον τρόπο που σε φιλάει ένας άντρας; Πάρα πολλές, αν είσαι παρατηρητι­κή. Σε παρακαλώ, όμως, μην το πολυσκέφτεσαι την ώρα του φι­λιού! Μπορεί στο πέμπτο φιλί να βρεις το χρόνο να το αναλύ­σεις, αλλά στο μεταξύ άφησέ το να συμβεί και ακολούθησε το ένστικτό σου. Αυτά είναι τα στοιχεία που μπορείς να αναζητή­σεις μετά το πέμπτο φιλί:Αν σε φιλάει συχνά και με διάρκεια, θέλει πραγματικά να σε γνωρίσει.

Αν σε φιλάει σε όλο το πρόσωπο, σε λατρεύει.

Αν περνάει τα δάχτυλά του μέσα από τα μαλλιά σου την ώρα που σε φιλάει, ξέρει τι θέλουν οι περισσότερες γυναίκες.

Αν σε φιλάει μόνο πριν από το σεξ, αυτό πρέπει να σε ανησυ­χήσει. Μάλλον δεν ενδιαφέρεται ειλικρινά για σένα.

Αν σε φιλάει και δε φεύγει το βλέμμα του από πάνω σου, τό­τε μπορεί να σε ερωτεύεται ή προσπαθεί να σε αποπλανήσει. Μερικές φορές είναι δύσκολο να διακρίνεις τη διαφορά.Η τεχνική του φιλιούΤο καλό φιλί γοητεύει και συνεπαίρνει, δεν είναι κάτι που το ξε­χνάς αμέσως! Σπάνια βρίσκεις σύντροφο που να φιλάει υπέρο­χα. Έχω φιλήσει αμέτρητες κοπέλες, αλλά αυτές που φιλούσαν υπέροχα ήταν μετρημένες στα δάχτυλα.Η σωστή τεχνική του φιλιού έχει να κάνει με μια διαδικασία που πρέπει να εξελίσσεται αργά στην αρχή, ερευνητικά, καθώς ο ένας γνωρίζει το πρόσωπο και το στόμα του άλλου. Έχει με­γάλη ή μικρή μύτη; Πρός τα πού γέρνει το πρόσωπό του; Πώς νιώθει με την επαφή της γλώσσας; Φαίνεται ανόητο, βέβαια, να το αναλύεις σε τόσα ερωτήματα, αλλά όταν φιλάω για πρώτη φορά ψάχνω για μια συγχρονισμένη σύνδεση, μια φλόγα.Φυσικά δεν ξεχνάμε τα θέματα σωστής υγιεινής:

- Φρόντισε τα χείλη σου να μην είναι πολύ στεγνά ούτε πολύ υγρά.

- Προσωπικά απεχθάνομαι τη γεύση του κραγιόν όπως και οι περισσότεροι άντρες, φαντάζομαι!

- Η καθαρή αναπνοή είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Αν βέ­βαια έχετε φύγει και οι δύο από το ίδιο εστιατόριο, μπορεί να γίνει μια εξαίρεση. Η άσχημη αναπνοή, όμως μπορεί να καταστρέψει μια ερωτική στιγμή. Το έχουν αποδείξει διά­φορες στατιστικές. Γι' αυτό, λοιπόν, φρόντισε η αναπνοή σου να είναι πάντα καθαρή και φρέσκια! Αξίζει τον κόπο.Σε κάθε κανόνα φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά όσον αφορά το φιλί προσπάθησε να κρατήσεις ένα μέτρο. Δεν είπα­με να τρέξεις για φθορίωση από το πρώτο ραντεβού!

Αντί να μπεις στη σχέση με παλιές συνήθειες και με προκατει­λημμένες αντιλήψεις, παρατήρησε τον τρόπο που αντιδρά ο άλ­λος. Αυτές οι αντιδράσεις θα σου δώσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις.  

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X