Aνστελότι: Χτίσαμε το σπίτι, απομένει η… διακόσμηση!

Απόλυτα ικανοποιημένος από το πώς εξελίσσεται η σεζόν για τη Ρεάλ και τη δουλειά που γίνεται στους επτά μήνες παρουσίας του στο Μπερναμπέου, δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι, συμπληρώνοντας πως αυτό που απομένει είναι η… διακόσμηση, δηλαδή η κατάκτηση τίτλων.

Ενας από τους μεγάλους στόχους της Βασίλισσας είναι η κατάκτηση του 10ου Champions League, κάτι που αποτελεί… εμμονή, σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό. "Αποτελεί εμμονή και τεράστιο κίνητρο για όλους στο σύλλογο το δέκατο Champions League", είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε…

"Δουλεύουμε επτά μήνες για να οικοδομήσουμε την ομάδα σε στέρεες βάσεις. Μπορώ να πω ότι έχουμε χτίσει πλέον το σπίτι μας και απομένει να το διακοσμήσουμε".

Επίσης, ο Ιταλός μίλησε με τα καλύτερα για τον Χεσέ, που έχει δώσει σημαντικές λύσεις ειδικότερα στο διάστημα της απουσίας του Ρονάλντο.  "Δεν είναι υπερβολικό να πει κανείς ότι ο Χεσέ πρέπει να παίξει στο Mundial. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα ποδοσφαιριστών στην ηλικία του, που άφησαν το στίγμα τους στα Παγκόσμια Κύπελλα".

Σχετικά άρθρα