4άρα στην Παναχαϊκή ο Παναιγιάλειος!

Σε περίπατο μετέτρεψε ο Παναιγιάλειος το τοπικό ντέρμπι με την Παναχαϊκή για την 21η αγωνιστική στη Football League, συντρίβοντας την ομάδα της Πάτρας με 4-0!Μπορεί πριν την έναρξη του αγώνα να διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλους, όταν οπαδοί των Αιγιωτών έστησαν μπλόκο στο πούλμαν των Πατρινών και καθυστέρησαν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή για 45 λεπτά, εντούτοις εντός αγωνιστικού χώρου τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα.
Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά ήταν ισοπεδωτική και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Παναχαϊκή.

Με τη νίκη αυτή ο Παναιγιάλειος έφτασε τους 36 βαθμούς και ανέβηκε στην 3η θέση, ενώ η Παναχαϊκή έμεινε στους 31 βαθμούς και την 6η θέση.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 35′ ο Μπούνας με δυνατό σουτ, ενώ στο 48′ ο Μπουρλάκης έκανε το 2-0. Η ομάδα του Αιγίου "κλείδωσε" το τρίποντο στο 74′, φτάνοντας σε 3ο γκολ με τον Ατματσίδη, ενώ στο 80ό λεπτό ο Ουρτάδο έβαλε το… κερασάκι, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Σανδραβέλης, Ακπαρίδης, Γκουτσούλιας, Ιωάννου, Ουρτάδο (84′ Παπαδόπουλος Γ.), Κοιλιάρας, Νάστος, Μπουρλάκης (60′ Χρυσοφάκης), Μπούνας, Ατματζίδης (81′ Σταμόγιαννος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαμπάκης, Λίτσης (62′ Αποστολόπουλος), Κωστόπουλος, Χιντζίδης, Βαγγελόπουλος, Πλέγας (45+2′ λ.τρ. Ντα Κόστα), Κιάσσος, Μπαλού (35′ λ.τρ. Φούφουλας), Πάτο, Φατιόν, Βιγιαφάνε.

Σχετικά άρθρα