Φοιρός: Λανθασμένη απόφαση και καταδικαστική

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιώργος Φοιρός τόνισε ότι η απόφαση του Μάνταλου να κατοκυρώσει το γκολ στον Πλατανιά ήταν λανθασμένη και καταδικαστική για τους κίτρινους, όμως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να παλεύει μέχρι το τέλος, γιατί το οφείλει στην ιστορία της.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φοιρός στο Αθλητικό Metropolis:

Για το αμφισβητούμενο γκολ του Πλατανιά:
«Η απόσταση του βοηθού από τη εστία ήταν περίπου 40-45 μετρά. Αν λάβουμε υπόψη ότι εμείς και μετά από τόσα ριπλέι, δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι μέσα η έξω η μπάλα, αναρωτιέμαι πως αυτός από τόσο μακριά και τόσο γρήγορα, σε δέκατα δευτερόλεπτου, αποφάσισε ότι ήταν γκολ. Δεν είναι όμως μονό η φάση αυτή, αλλά και σε όλο το παιχνίδι ήταν προκλητικός. Λανθασμένη απόφαση και καταδικαστική».

Για τον διαιτητή της αναμέτρησης, Μάνταλο και αν ο Άρης έχει παράπονα από τις αποφάσεις του:
«Το παράπονο μας από τον κ. Μάνταλο είναι η συμπεριφορά του απέναντι σους ποδοσφαιριστές του Άρη. Έσπρωξε τον Μπακασέτα και τον Παπαδόπουλο, αλλά και οι αποβολές ήταν άδικες και στο φύλλο αγώνα δεν γράφει τι έκαναν οι παίκτες μας και τους απέβαλε. Μεγάλα παράπονα όμως, έχουμε από τον λάιτσμαν».

Για την παρέμβαση Σκόρδα προκειμένου να αποχωρήσει η ομάδα και για την αντίθετη απόφαση του Σούλη Παπαδόπουλου:
«Θεωρώ ότι καλά έπραξε ο Σούλης. Σκέφτηκε ψύχραιμα σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν καταστροφική η κατάσταση για τον Άρη».

Αν ο Άρης αδικείται φέτος από διαιτητικές αποφάσεις:
«Ο Άρης προσπαθεί να πάρει βαθμούς, αλλά έχει πολλά εμπόδια μπροστά του. Αν δεν τον αδικούσε η διαιτησία, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Βέροια που δεν έδωσε ο διαιτητής καταφανέστατο πέναλτι, θα είχε περισσότερους βαθμούς. Για να μην αναφέρω και τις προηγούμενες αποφάσεις. Έχουν βρει μια ευάλωτη ομάδα και την χτυπάνε".

Για το τι μπορούν να κάνουν πλέον οι «κιτρινόμαυροι»:
«Ας κοιτάξουμε να κερδίσουμε το Σάββατο τον ΌΦΗ στην έδρα μας, η οποία φέτος είναι η αχίλλειος πτέρνα μας και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Σχετικά άρθρα