Κάνε της προκαταρκτικά... από το κινητό σου! thumbnail
Τα μηνύματα που στέλνουμε με το κινητό δεν είναι απλώς ένα ενθουσιώδες παιχνίδι. Είναι ο καλύτερος τρόπος προκα­ταρκτικής επαφής πριν από το φιλί. Σε αυτό το κεφάλαιο θα μι­λήσουμε για το πώς τα μηνύματα μπορούν να αποτελέσουν εργαλείο και δόλωμα. Θα σου πω αν πρέπει και πότε να στεί- λεις φωτογραφίες με πονηρό περιεχόμενο.

Κάνε της προκαταρκτικά… από το κινητό σου!

Τα μηνύματα που στέλνουμε με το κινητό δεν είναι απλώς ένα ενθουσιώδες παιχνίδι. Είναι ο καλύτερος τρόπος προκα­ταρκτικής επαφής πριν από το φιλί. Σε αυτό το κεφάλαιο θα μι­λήσουμε για το πώς τα μηνύματα μπορούν να αποτελέσουν εργαλείο και δόλωμα. Θα σου πω αν πρέπει και πότε να στεί- λεις φωτογραφίες με πονηρό περιεχόμενο.Aπό τον συγγραφέα ειδικό σε ζητήματα σχέσεων Στηβ Σαντιγκάντι ΠροκαταρκτικάΟι λέξεις είναι ισχυρές και αν επιλέξεις τις σωστές την κατάλλη­λη στιγμή μπορεί να έχουν εκπληκτικά δυναμικό αποτέλεσμα. Αν θέλεις να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου, στείλε μηνύματα σύντομα και χαριτωμένα. Διάλεξε λέξεις που να είναι περισσότερο υπαινικτικές παρά ξεκάθαρες και να θυ­μάσαι ότι μπορεί να μην είναι ο μόνος που θα τις διαβάσει… Σί­γουρα θέλεις να του γράψεις πολλά, αλλά είναι συνετό με τα μηνύματα να είσαι σύντομη (όσο πιο λίγα γράφεις τόσο πιο κα­λά). Θα σου δείξω μερικά μηνύματα που έχω λάβει κατά καιρούς και έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον μου κατακόρυφα:•«Ξύπνησα με τη σκέψη σου… μμμ».

•«Εχω κάτι που θέλω να σου δείξω…»

•«Είναι δύσκολο να στείλω μήνυμα με το ένα χέρι…»

•«Μου αρέσει η αίσθηση του κορμιού σου…»

•«Σ’ευχαριστώ…»Τα μικρά, «πονηρά» μηνύματα που στέλνεις στο σύντροφό σου ενώ είναι στη δουλειά ή έξω με φίλους, θα τον φέρουν αστραπιαία έξω από την πόρτα σου. Το να ανταλλάσσετε μηνύ­ματα είναι δείγμα οικειότητας, γιατί η όλη υπόθεση είναι μια εσωτερική διαδικασία. Δεν τα διαβάζει φωναχτά, έτσι κυριολε­κτικά μπαίνεις μέσα στο μυαλό του. Σκέψου το αυτό την επό­μενη φορά που θα θελήσεις να στείλεις ένα μήνυμα.Στέλνοντας μηνύματα με εικόνεςΗ άσκηση γοητείας μέσω μηνυμάτων είναι μια ικανότητα που απαιτεί να γνωρίζεις καλά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και να προσδιορίζεις τα προσωπικά όρια με τα οποία αισθάνεσαι άνετα και βολικά. Έχω ήδη εξηγήσει ότι η χρήση της κατάλληλης φρασεολογίας μπορεί να αποτελέσει ισχυρό διεγερτικό και με την προσθήκη της σωστής εικόνας το αποτέλεσμα γίνεται θανα­τηφόρο. Αν, όμως, επιλέξεις να στείλεις φωτογραφίες, προσπάθη­σε να τον πείσεις να σου στείλει αυτός πρώτα μια δική του «ενοχο­ποιητική» φωτογραφία. Δε βλάπτει να έχεις και μια απόδειξη!Στείλε φωτογραφίες μόνο αν τον εμπιστεύεσαι.

•Είναι καλύτερο οι εικόνες να ακολουθούνται από μια κω­μική λεζάντα. Το σεξ και η κωμωδία είναι οι αγαπημένες ενασχολήσεις των αντρών.

•Ποτέ μην αποκαλύπτεις το πρόσωπό σου ή κάποια ξεχω­ριστή λεπτομέρειά σου, όπως ένα τατουάζ, ούτε και ανα­γνωρίσιμα αντικείμενα του προσωπικού σου χώρου στο φόντο της φωτογραφίας.

•Η σέξι εμφάνιση δεν είναι η καλύτερη επιλογή, όμως το γυμνό σε μικρές δόσεις είναι αποτελεσματικό! Για παρά­δειγμα μπορείς να κάνεις ένα προκλητικό κοντινό του μπούστου σου ή να δείξεις τα εσώρουχά σου. Γενικά οποιοδήποτε κοντινό το οποίο αναδεικνύει προκλητικά τμήματα του σώματός σου είναι αποδεκτό.

•Οι γυναίκες που βγαίνουν με μικρότερους άντρες (δεκαέξι ως τριάντα δυο ετών) δεν πρέπει να στέλνουν φωτογρα­φίες τους που δεν επιθυμούν να δει ο υπόλοιπος κόσμος! Με άλλα λόγια, βεβαιώσου ότι ο σύντροφός σου είναι αρκετά ώριμος και ότι δε θα δείξει τη φωτογραφία σε όλους τους κολλητούς του. Να είσαι, όμως, σίγουρη ότι θα τη δείξει τουλάχιστον σε έναν.

•Εξήγησε του ότι οποιαδήποτε κακή χρήση των προσωπικών εικονομηνυμάτων που του στέλνεις αποτελεί πα­ράβαση των κανόνων και ότι θα χωρίσετε αν αποδειχτεί ανάξιος της εμπιστοσύνης σου.Δόλωμα

Τα μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο μπορούν να χρησι­μοποιηθούν ως δόλωμα για κάποιον. Η συγκεκριμένη στρατη­γική απαιτεί ικανότητα αφήγησης ιστοριών και δημιουργικό­τητα. Εγώ το έχω ονομάσει φιλοσοφία του «ξέρω κάτι που εσύ αγνοείς». Μπορεί να ακούγεται ανόητο -νοοτροπία πρωτοετή, θα μπορούσε να πει κανείς- ωστόσο είναι ιδιαίτερα αποτελε­σματικό. Δες πώς γίνεται:1.Σκέψου μια πολύ σέξι ιστορία ή φαντασίωση.

2.Αποκάλυψε την ιστορία μέσω μηνυμάτων σε μικρά τμή­ματα. Ξεκίνησε με ένα μήνυμα του τύπου: «Θέλω να σου πω κάτι». Εκείνος αμέσως θα ρωτήσει: «Τι;»

3.Συνεχίζεις λέγοντας: «Θα σου πω σε ένα λεπτό». Ο σκο­πός είναι να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον γι'αυτό που έχεις να του πεις και να τον παρασύρεις σταδιακά.

4.Πιθανότατα θα σε πάρει τηλέφωνο. Εδώ πρέπει να αντι- σταθείς και να μη σηκώσεις το τηλέφωνο.

5.Αφού δεις ότι περιμένει εναγωνίως, στείλε του την ιστο­ρία σε δύο ή τρία μηνύματα και ύστερα θα τον κάνεις ό,τι θέλεις.

Όσο πιο δημιουργική είσαι, τόσο πιο πολύ θα διασκεδάσε­τε. Θα έχεις την ευκαιρία να εξασκηθείς στο να κατευθύνεις μια κατάσταση. Είσαι δηλαδή σίγουρα κερδισμένη!

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X