Κούπερ: Πάντα θέλω να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους

Στα δύο μοιράστηκε τη 19η αγωνιστική ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη, καθώς τόσο ο Ντι Τζέι Κούπερ όσο και ο Νίκος Λιακόπουλος συγκέντρωσαν 28 μονάδες στο ranking.Οι δύο παίκτες βοήθησαν τις ομάδες τους να συνεχίσουν νικηφόρα στη 19η αγωνιστική και να εδραιωθούν, ο μεν ΠΑΟΚ στην τέταρτη θέση και η δε ΑΕΝΚ στην πέμπτη.

Ο Κούπερ στη νίκη του ΠΑΟΚ στην Ελευσίνα, επί του Πανελευσινιακού, είχε σε 28:04 6 πόντους με 2/2 βολές και 2/2 δίποντα, 8 ριμπάουντ, 9 ασιστ, 3 κλεψίματα και 6 κερδισμένα φάουλ.

Από την άλλη, ο Λιακόπουλος στην εντός έδρας επικράτηση της ΑΕΝΚ επί του Ηλυσιακού τελείωσε με 17 πόντους με 6/6 βολές, 4/4 δίποντα και 1/2 τρίποντα, 5 (4+1) ριμπάουντ, 8 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 κερδισμένα φάουλ.

O αμερικανός του ΠΑΟΚ, σημείωσε για τον τίτλο πως: "Νομίζω ότι έκανα καλό παιχνίδι, όπως έπαιξαν πολύ καλά και οι συμπαίκτες μου.

Εκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα, ενώ οι συμπαίκτες μου πέτυχαν πολλά μεγάλα σουτ. Πιστεύω ότι παίξαμε καλά και ειδικά στην άμυνα, είχαμε εξαιρετική ομαδική προσπάθεια.

Θέλουμε να κάνουμε μία εξίσου καλή εμφάνιση και στο επόμενο παιχνίδι μας το επόμενο Σάββατο.

Το ότι κατάφερα να συγκεντρώσω τόσο πολλούς πόντους στο ranking, ενώ πέτυχα μόλις 6 πόντους, νομίζω ότι είναι απλά μία επιβράβευση για μένα και για το γεγονός ότι κάνω τα πολλά μικρά πράγματα σε έναν αγώνα, εκτός από το σκοράρισμα.

Και φυσικά πάντα θέλω να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους. Είναι αλήθεια ότι αρκετές φορές μέχρι τώρα έφτασα κοντά στο triple double, ακόμη και την φετινή χρονιά.

Είμαι σίγουρος ότι εάν συνεχίσω να κάνω το παιχνίδι μου και να βοηθώ την ομάδα μου, θα έρθει κι αυτό αναπόφευκτα".

Σχετικά άρθρα