Αρβανιτίδης: Λέει παραμύθια ο Κούγιας

Ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στην "Δίκη του ΣΚΑΪ", τονίζοντας πως "όλα είναι παραμύθια"!
Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Αρβανιτίδη:
"Με μεγάλη μου έκπληξη πληροφορήθηκα να αναφέρεται το όνομά μου σε δηλώσεις του κ. Κούγια το βράδυ της Δευτέρας και μάλιστα να συνδέεται με τον κ. Χρήστο Υφαντή με έναν υποβιβασμό της Βέροιας σε παλαιότερη αγωνιστική περίοδο.

Δηλώνω κατηγορηματικά σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για παραμύθια που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ποτέ δεν είχα κανενός είδους συναλλαγή με τον κ. Υφαντή για κανένα θέμα και πολύ περισσότερο για τον προβιβασμό ή υποβιβασμό της Βέροιας.

Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο κ. Σάββας, σε ποιον τα είπε και για ποιο λόγο αν και υποψιάζομαι πως έχουν σχέση με τις εκλογές στην Ε.Π.Ο.

Ποτέ δεν ανέφερα σε κανέναν, ούτε βέβαια και στον κ. Σάββα, καμία νόμιμη ή παράνομη απαίτηση του κ. Υφαντή προς εμένα, επειδή ποτέ δεν υπήρξε καμία ανάλογη απαίτηση και για κανένα λόγο.

Εκτιμώ πάρα πολύ τον κ. Υφαντή ως άνθρωπο και εργαζόμενο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, γνωρίζω το ήθος, τη σοβαρότητα του και την εργασιακή του επάρκεια και είμαι στη διάθεσή του αν χρειάζεται για οτιδήποτε ενέργειες αποφασίσει να κάνει για την αποκατάσταση του ονόματός του.

Πραγματικά είναι απορίας άξιο ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ τον κ. Κούγια να ασχολείται τόσο πολύ με την Π.Α.Ε. Βέροια; Ίσως θα προτιμούσε να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα για την ομάδα μας την εποχή που αυτή μάχεται για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία".

Σχετικά άρθρα