Εξώδικα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Την απόφαση να χοντρύνει την κόντρα της με δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία προχώρησε προ ημερών στην αποστολή εξωδίκων στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και στον “Αrena FM”, με τις οποίες ζητά κάποιες συγκεκριμένες εκπομπές σε ψηφιακούς δίσκους.


Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ είχε επιλέξει να “τιμωρήσει” αυτούς τους σταθμούς, καθώς δεν διαπίστευσε τους εκπροσώπους τους σε δύο παιχνίδια και πέρασε στο επόμενο στάδιο, που είναι η αποστολή εξωδίκων.


Επί της ουσίας κάποιοι άνθρωποι στον ΠΑΟΚ έχουν παράπονα από συγκεκριμένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και η ΠΑΕ επέλεξε να αντιδράσει μ΄ αυτό τον τρόπο, για να τους αναγκάσει να αλλάξουν ρότα.


Το σίγουρο είναι ότι αυτές οι ενέργειες είναι πρωτόγνωρες για την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ και σίγουρα δείχνουν ένα κενό στην επαφή της ομάδας με τα τοπικά Μ.Μ.Ε., τα οποία είναι παραδοσιακά αυτά που προβάλουν και “συμπορεύονται” με τον ΠΑΟΚ. Βέβαιο επίσης είναι πως με δικαστικές ενέργειες δεν λύνονται τέτοιου είδους θέματα, όσο κι αν αυτοί οι λεονταρισμοί αρέσουν συνήθως στους οπαδούς…


Πηγή: thessports.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X