Επίθεση ΠΑΕ Αρης σε ΚΜΑ!

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση, η ΠΑΕ Άρης «βάλλει» προς την Κοινωνία Μελών Άρη και τα πρόσωπα που στελεχώνουν το συμβούλιο της, ενώ ξεκαθαρίζει ότι ουδείς εκ του ΔΣ της θα δώσει το «παρών» στην αυριανή γενική συνέλευση, την οποία χαρακτηρίζει παράνομη και αντικαταστατική.Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Επειδή με αφορμή τη δήθεν σύγκληση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ έχει αναπτυχθεί μια παραφιλολογία για δήθεν διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης, ο Πρόεδρος και το διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ κάνουν γνωστό ότι κανείς τους δεν προτίθεται να παραστεί, πολύ δε περισσότερο να απολογηθεί σε μια παράνομη γενική συνέλευση, την ώρα που διεξάγεται ένας αδυσώπητος αγώνας για να διασωθεί η ποδοσφαιρική μας ομάδα. Αν κάποιος ρίξει μια ματιά στο καταστατικό της ΚΜΑ θα διαπιστώσει την παράνομη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της, καθώς και την παράνομη σύγκληση έκτακτης συνέλευσης, όταν και ο νόμος σαφώς ορίζει: «Η διοίκηση συγκαλεί τη συνέλευση στις περιπτώσεις που ορίζει το καταστατικό» (Βαθρακοκοίλης: Αρθρο 95).
Στο άρθρο 23 παρ. 4 σαφέστατα ορίζεται: Μέλος του Δ.Σ. που απουσιάζει αδικαιολόγητα από τρεις συνεχείς συνεδριάσεις του Δ.Σ. ή από έξι συνεδριάσεις ανεξαρτήτως σειράς μέσα σε δώδεκα μήνες, θεωρείται χωρίς άλλη διαδικασία ότι παραιτήθηκε, εκπίπτει από το αξίωμά του και αναπληρώνεται σύμφωνα με τα όσα ορίζει η παράγραφος 2 του άρθρου αυτού.
Επομένως η σύγκληση της Γ.Σ. έγινε από αναρμόδια πρόσωπα διότι όπως αποδεικνύεται από τα πρακτικά
1.- Επιστρατεύτηκε και ψήφισε ο Τατάκης που δεν συμμετέχει στις συνεδριάσεις από τον Οκτώβριο (πάνω από 6 και θεωρείται ότι έχει παραιτηθεί
2.- Επιστρατεύτηκε και ψήφισε από το τηλέφωνο ο Μισυρλής που έχει παραιτηθεί από τον Ιανουάριο 2014 (δημοσιοποίησε την παραίτησή του).
3.- Επιστρατεύτηκαν και ψήφισαν από το τηλέφωνο οι Τανούλας, Ταμπακούλης που ανακοίνωσαν στο Συμβούλιο περί τα τέλη Δεκεμβρίου ότι παραιτούνται και από τότε απουσιάζουν.
4.- Από τη γραμματική διατύπωση της παρ. 4 του άρθρου 23 φαίνεται ότι το καταστατικό απαιτεί φυσική παρουσία πέντε μελών του Δ.Σ. και όχι τηλεφωνική.
Άρα καθώς η σύγκληση της Γ.Σ. από αναρμόδια πρόσωπα ή όργανα καθιστά τις αποφάσεις που λαμβάνονται κατά τη συνέλευση απόλυτα άκυρες και η ακυρότητα αυτή μπορεί να προταθεί από οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον, η απόφαση μας για μη παρουσία σε αυτήν την παράνομη συνέλευση θεωρείται επιβεβλημένη, ενώ ταυτόχρονα θέλουμε να καλέσουμε να μην παραστούν και όλα τα υπόλοιπα μέλη της ΚΜΑ.
Η προσπάθεια να επιβληθούν με απειλές και βία, αυτών που, όχι μόνο επέβαλαν από την αρχή της χρονιάς την καταστροφική διοίκηση Ηλιάδη, αλλά και ένοχα σιώπησαν όλο το αυτό διάστημα, γιατί έτσι επιτάσσουν τα συμφέροντά τους, δεν θα βρει συμμάχους στους οπαδούς που επιθυμούν να συνεχίσουμε να παλεύουμε για την σωτηρία της ομάδας και απεύχονται την αλλοτρίωσή της με αλλαγές ΑΦΜ.
Να ρωτήσουμε τέλος τον πρόεδρο της ΚΜΑ και όποιον άλλο θέλει και μπορεί να απαντήσει.
Που πήγαν τα χρήματα που εισπραχθήκαν φέτος από την Άρης Εμπορική;
Γιατί πληρώθηκε ο μάνατζερ Δαδάλας μέσα στον Νοέμβριο 66.000 ευρώ για τη διαμεσολάβησή του στην έλευση του προπονητή Μιλίνκοβιτς και έμειναν κατά το ίδιο διάστημα απλήρωτοι οι Ουντόζι, Έλσνερ και Ιμπέ με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν και να αποδυναμωθεί η ομάδα. Λεπτομέρεια είναι ότι ο ως άνω προπονητής με τους συνεργάτες του στοίχισε για 57 ημέρες 139.000 ευρώ.
Ποιοι συναντούνται κατ’ επανάληψη με τον «μούτσο» για να αναλάβουν διοικητικό ρόλο;
Γιατί ο Στεφανίδης τηλεφωνεί σε παίκτες του Άρη μαζί με τον Μιλίνκοβιτς εδώ και μέρες, ενώ η ομάδα δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα,
Γιατί δεν ακούμε από όλους αυτούς τους κατ’ επίφαση διαμαρτυρόμενους την αντίδρασή τους για τις επαναλαμβανόμενες σφαγές της ομάδας;
Γιατί απορούν για την επιθετική στάση του Δικαστηρίου κατά την αναβολή της εκδίκασης του ανοίγματος για το άρθρο 99 και την απώλεια της προσωρινής διαταγής, όταν η ίδια αυτή σύνθεση δικαστηρίου απέρριψε την πρώτη αίτηση της ΠΑΕ ως προσχηματική;
Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς τους όταν ο Ηλιάδης κατασπατάλησε μέχρις τις 20 Δεκεμβρίου κάθε προσδοκώμενο πόρο της ΠΑΕ αφήνοντας άπαντες (προσωπικό και παίκτες) απλήρωτους για σωρεία μηνών; Τώρα τους έπιασε ο πόνος;
Τα ερωτήματα αυτά αλλά και πολλά άλλα θα απαντηθούν σίγουρα όταν τελειώσει αυτή η μαρτυρική χρονιά και ο Άρης μας έχει παραμείνει στην Σουπερλίγκα, κόντρα στις επιθυμίες των πρωτεργατών αυτής της νέας συμφεροντολογικής επίθεσης εναντίον μας.
Τέλος δηλώνουμε ότι η προσπάθεια τρομοκράτησής μας με «πεσίματα» και απειλές δεν πρόκειται να έχει κανένα άλλο αποτέλεσμα παρά την παραπομπή των φυσικών αυτουργών στον Εισαγγελέα".

Σχετικά άρθρα