Οι «Πρωταγωνιστές» κάνουν κόμμα για τις ευρωεκλογές  thumbnail

Οι «Πρωταγωνιστές» κάνουν κόμμα για τις ευρωεκλογές

Πρωτοβουλία για τη δημιουργία Κίνησης, η οποία θα κατέλθει στις ευρωεκλογές, αναλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τηλεοπτικός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης.


Τις προσεχείς ώρες αναμένεται, κατά πάσα πιθανότητα, να ανακοινώσει το όνομα και την πρόθεση του να σχηματίσει ψηφοδέλτιο με το οποίο η Κίνηση θα συμμετάσχει στις εκλογές, ενώ λέγεται ότι ο κ. Θεοδωράκης θα παραχωρήσει το εταιρικό του μερίδιο στο protagon.gr στους συνεργάτες του, ενόψει αυτών των εξελίξεων.


Ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βολιδοσκοπεί πρόσωπα με κοινωνική δράση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο.


Oι συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη στην ιστοσελίδα έλαβαν τις προηγούμενες ημέρες email στο οποίο αναφερόταν ότι επίκειναι σημαντικές εξελίξεις στο protagon.


Ενα κόμμα ευρωπαϊκο, προοδευτικό που θα κινείται στο χώρο της ευρύτερης Αριστεράς και θα υπερασπίζεται «τη λογική και το δίκαιο» ετοιμάζει ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος παραιτείται από το Mega και τα Νέα και εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία.


Το όνομα του κόμματος του παρουσιαστή θα είναι «το Ποτάμι»


Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο δημοσιογράφος παραιτείται από Mega και τα Νέα και θα συζητήσει με τους συνεργάτες του και τους μετόχους του protagon.gr για το εάν θα εξακολουθήσει να συμμετέχει στην ιστοσελίδα. Τα ονόματα των συμμετοχόντων σε αυτό θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της ερχόομενης Τρίτης.


Το νέο κόμμα θα ονομάζεται «το Ποτάμι» δεν θα έχει κομματικές οργανώσεις και αφίσες στους δρόμους, όπως συμβαίνει με τα παραδοσιακά κόμματα. «Θα είναι ένα φιλοευρωπαϊκό, προοδευτικό κόμμα που θα κινείται στο χώρο της ευρύτερης αριστεράς. Θα υπερασπιστεί τη λογική και το δίκαιο» αναφέρουν πηγές που συνομιλούν με συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη.
Φαρμακερό σχόλιο Βαξεβάνη για τον Σταύρο Θεοδωράκη


Αυτή είναι η αντίδραση του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, για το διαφαινόμενο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη:


Kostas.Vaxevanis ‏@KostasVaxevanis now
Μετά την αποτυχία της Ελιάς,οι 58 αναζητούν γνωστό δημοσιογράφο για να τεθεί επικεφαλής.Μετά την Ελιά το Μαρτινι.Δεν το πιάνει και ο δάκος
Πηγή: www.iefimerida.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X