Πεδουλάκης: Σημαντικό ματς και για τους δύο

Στην ενέργεια και τα επιθετικά της επιτεύγματα, όταν η Αρμάνι αγωνίζεται εντός έδρας, στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο."Είναι ομάδα που παίζει με μεγάλη ενέργεια. Στο γήπεδό της παρουσιάζεται πιο επιθετική τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Προσπαθεί να ανοίξει το παιχνίδι και στη δεύτερη αυτή φάση της Ευρωλίγκας είναι σε καλή κατάσταση. Έχει αξιόλογη παρουσία, έχει αλλάξει πράγματα σε σχέση με τον πρώτο μας αγώνα, κάνει ένα διαφορετικό rotation και χρειάζεται προσοχή. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες’, ανέφερε ο Αργύρης Πεδουλάκης.
Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς είπε: ‘Ξέρουμε πολύ καλά ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της πρεμιέρας του Top16. Η Αρμάνι Μιλάνο παίζει πολύ καλύτερα σε σχέση με την τελευταία φορά που βρεθήκαμε αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη περίοδο της διοργάνωσης. Τα εισιτήρια για τη συνέχεια θα αρχίσουν σιγά-σιγά να δίνονται, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι’.
Από εκεί και πέρα, ο καιρός στο Μιλάνο δεν βοηθάει, ώστε η εκδήλωση για το φάιναλ-φορ να πραγματοποιηθεί στην Piazza Duomo και θα πραγματοποιηθεί τελικά στην Piazza Citta Di Lombardia, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.

Σχετικά άρθρα