Απειλεί και την …Ευρώπη του ΠΑΟΚ!

Το ότι ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ όσο δεν του καταβάλλει τα χρήματα που του έχουν επιδικαστεί από την προσφυγή που κέρδισε και ότι από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έχει προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια είναι η γνωστή εξέλιξη της διαμάχης των δύο πλευρών.


Η είδηση έχει να κάνει με το ότι η ΕΠΟ δεν έχει κάνει μέχρι αυτήν τη στιγμή καμία κίνηση, ούτε σκοπεύει να κάνει, αν δεν υπάρξει ενόχληση από την τακτική δικαιοσύνη σχετικά με την προσφυγή του ΠΑΟΚ που στρέφεται εναντίον της νόμιμης σύνθεσης του διαιτητικού της δικαστηρίου. Για την ΕΠΟ δεν υπάρχει συνέχεια στο θέμα ΠΑΟΚ – Δώνη και αναγνωρίζεται μόνο το ποσό των περίπου 500.000 ευρώ που έχει επιδικάσει το δικαστήριό της υπέρ του Ελληνα προπονητή.


Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πολύ απλά ότι ασχέτως του όποιου αποτελέσματος επιφέρουν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ στην πολιτική δικαιοσύνη (και θα ανοίξει νέο κύκλο στην όλη υπόθεση), η βεβαιωμένη με τελεσίδικη δικαστική απόφαση οφειλή στον Γιώργο Δώνη βάζει σε σοβαρό κίνδυνο την αδειοδότηση του «δικέφαλου»!


Σύμφωνα με πηγές της ΕΠΟ, ο φάκελος του ΠΑΟΚ για την αδειοδότηση θα έχει σημαντικό πρόβλημα αν μέχρι να εξεταστεί δεν έχει λυθεί η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών. Οι επιτροπές αδειοδότησης της ομοσπονδίας και κυρίως βεβαίως ο εισηγητής Γιώργος Δημητρίου δεν δεσμεύεται να περιμένει το τι θα συμβεί με την προσφυγή του ΠΑΟΚ στην πολιτική δικαιοσύνη. Οι μόνες αποφάσεις που έχουν ισχύ για την ΕΠΟ είναι αυτές των δικών της επιτροπών!


Παραμένει άγνωστο το αν ο Γιώργος Σαρρής έθεσε το θέμα στον Ιβάν Σαββίδη στην πρόσφατη συνάντησή τους στην Τούμπα, αν και το όλο κλίμα δεν θα ευνοούσε κάτι τέτοιο. Παραμένει επίσης άγνωστο το πόσο θα τραβήξει ο ΠΑΟΚ την υπόθεση και αν θα ρισκάρει ακόμα και τη συμμετοχή του την επόμενη χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την οφειλή στον Γιώργο Δώνη.


Εννοείται ότι δεν απαιτείται η εξόφληση του ποσού αλλά ακόμα και η όποια συμφωνία μπορεί να κάνουν οι δύο πλευρές για διακανονισμό. Και αυτός, όμως, εναπόκειται πλέον στην όποια καλή διάθεση (αν) δείξει ο Ελληνας προπονητής…


Πηγή: Goal

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X