Κωνσταντόπουλος: Η παραμονή περνάει κι από τα δικά σας χέρια!

Ο Ηλυσιακός μετράει αντίστροφά για την κρίσιμη σαββατιάτικη (1/3) μάχη με τον Πανιώνιο, με τον μάνατζερ της ομάδας των Ιλισίων, Αγγελο Κωνσταντόπουλο, να κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας.Ο Παναγιώτης Καυκής ξεπέρασε τη θλάση στον τετρακέφαλο που τον ταλαιπωρούσε και το ιατρικό επιτελείο (Dr Σταύρος Αλευρογιάννης και φυσιοθεραπευτής Βαλάντης Ρίζος), έδωσαν το "OK" ώστε ο έμπειρος πλέι μέικερ να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Κουστένη.

Κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο του Ντι Τζέι Στέφενς, αντιμετωπίστηκαν άμεσα και ο παίκτης θα προπονηθεί κανονικά.

Ο νέος κόουτς του Ηλυσιακού, παράλληλα με την ανάλυση του Πανιωνίου, προσπαθεί να βάλει κάποια νέα συστήματα στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας, ελπίζοντας να αιφνιδιάσει τους κυανέρυθρους.

Παράλληλα, άπαντες, στην ιλισιώτικη ΚΑΕ, από τον πρόεδρο, Παντελή Γαμπιεράκη, μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο, αισιοδοξούν ότι ο κόσμος του Ηλυσιακού θα γεμίσει το γήπεδο:

"Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο έχει τεράστια σημασία για την ομάδα. Ολοι ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Α1, όμως ένα γεμάτο γήπεδο θα βοηθήσει τον κόουτς και τους παίκτες να κάνουν την υπέρβαση!

Περιμένω από τους Ιλισιώτες να δείξουν την αγάπη τους στην ομάδα και να μας βοηθήσουν. Ολοι πρέπει να καταλάβουν ότι η παραμονή περνάει και από τα δικά τους χέρια", τόνισε μάνατζερ της ομάδας, Αγγελος Κωνσταντόπουλος.

Σχετικά άρθρα