Μυστικά μακιγιάζ για μελαχρινές thumbnail

Μυστικά μακιγιάζ για μελαχρινές

Αν είστε μελαχρινή πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε τι απόχρωση ακριβώς είναι τα μαλλιά σας για να βρείτε τα καλύτερα χρώματα για εσάς. Αν ας πούμε έχετε σκούρα καστανά μαλλιά καλύτερα είναι να προτιμήσετε έντονα χρώματα.


 


1. Κραγιόν:


Τα καστανά μαλλιά μπορούν πραγματικά να τονίσουν τα χαρακτηριστικά σου, ειδικά αν έχεις ανοιχτό δέρμα. Δοκίμασε έντονα κόκκινα, φούξια και μωβ! 


 


2. Αν έχεις σοκολατί απόχρωση στα μαλλιά σου, σου ταιριάζουν πολύ οι μελιές και χάλκινες αποχρώσεις σκιών. Αν έχετε μια πιο καραμελένια απόχρωση μπορείτε με μεγάλη επιτυχία να δοκιμάσετε ένα πιο έντονο μακιγιάζ. Το καφέ eyeliner ταιριάζει πάρα πολύ και μπορεί να τονίσει το χρώμα σας. Σας πάνε όλα αρκεί να βρείτε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν καλύτερα με το δέρμα σας αλλά και με τα μάτια σας.


 


3. Πρέπει πάντα να πέρνετε υπόψιν σας την απόχρωση του δέρματός σας πριν διαλέξετε κάποιο χρώμα. Αν είστε πολύ ανοιχτόχρωμη θέλει ακόμα περισσότερη προσοχή. Όπως και μεγάλη σημασία πρέπει να δώσετε στο χρώμα των ματιών σας! Για παράδειγμα τα μωβ ταιριάζουν πολύ στις μελαχρινές με πράσινα μάτια. 


 


4. Το καλύτερο χρώμα για μελαχρινές είναι το μωβ! Τονίζει τα καστανά μαλλιά πιο πολύ από κάθε άλλο χρώμα και κολακεύει τα μάτια σας λίγο πολύ ότι χρώμα και να είναι (περισσότερο βέβαια τα πράσινα). Άλλο ένα χρώμα που σας ταιριάζει πάρα πολύ είναι το σκούρο μπλε! Μπλε eyeliner ή σκιά είναι ένας πολύ καλός τρόπος να τονίσεις τα καστανά σου μαλλιά, ότι χρώμα μάτια και να έχεις.


 


5. Ρούζ: Οι καστανές δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάνε το ρουζ για μια πιο ζεστή και όμορφη λάμψη. Όσον αφορά το ρουζ πρέπει να πάρετε υπόψιν σας πιο πολύ την απόχρωση του δέρματος παρά των μαλλιών σας!


 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X