Κάμπελ: Είχα ονειρευτεί πως θα σκοράρω

Ο Τζόελ Κάμπελ είχε ονειρευτεί πως σκοράρει κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τελικά το όνειρό του αποδείχθηκε προφητικό

Να παραμείνει προσγειωμένος προσπαθεί ο Κάμπελ μετά τη σπουδαία εμφάνιση τόσο τη δική του, όσο και του Ολυμπιακού κόντρα στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πλέον το προβάδισμα για πρόκριση στους "8" του Champions League και ο κοσταρικανός μίλησε για την επιτυχία αυτή, αλλά και για την δική του απόδοση.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κάμπελ:

-Πώς αισθάνεσαι μετά από αυτή τη μεγάλη νίκη; «Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά συγκρατημένος γιατί απομένει ένα παιχνίδι. Δεν έχει κριθεί τίποτα και θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι».

-Είχες φανταστεί ποτέ ότι θα πετύχαινες το πρώτο σου γκολ στο Champions League με αυτόν τον τρόπο, σε αυτή τη φάση κι απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Μαν. Γιουνάιτεντ; «Φυσικά πάντα ονειρεύεσαι μεγάλα πράγματα και το χθεσινό ματς ήταν ένα όνειρο. Έχω μεγάλες βλέψεις και χθες καταφέραμε να φτάσουμε στην επίτευξή τους».

-Τι σκέφτηκες στη φάση του γκολ; «Πρώτα ήθελα να υποδεχτώ σωστά την μπάλα. Μετά πέρασα την μπάλα κάτω από τα πόδια ενός αντιπάλου και μπόρεσα να σουτάρω και να στείλω την μπάλα στα δίχτυα».

-Προσπάθησες να βάλεις φάλτσο για να αποφύγεις και τον Φέρντιναντ; «Πάντα προσπαθώ τα χτυπήματά μου να είναι τεχνικά. Δεν είμαι ο παίκτης που σουτάρω τόσο δυνατά».

-Περίμενες να σκοράρεις; «Ναι, είχα ονειρευτεί πως θα σκοράρω, αλλά δεν το είχα αποκαλύψει σε κανέναν».

-Είχες κι έξτρα κίνητρο. Ο πατέρας σου, Ουμπέρτο Κάμπελ, είχε έρθει να σε δει. Του αφιέρωσες το γκολ; «Ήταν κάτι ονειρεμένο για μένα να έρθει να με δει ο πατέρας μου, όπως επίσης δύο ξαδέρφια μου και η κοπέλα μου. Αφιερώνω το γκολ αυτό σε όλη μου την οικογένεια».

-Πόση αυτοπεποίθηση αντλείς από το παιχνίδι και την καλή σου απόδοση; «Με βοηθά πολύ, αλλά είμαι από τους παίκτες που το νιώθω μέσα στο γήπεδο. Για μένα είναι ένας ακόμη στόχος, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να έχω επιτυχίες».

-Πιστεύεις πως αυτό το γκολ μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα επιστροφής στην Άρσεναλ; «Για μένα αυτό το γκολ δεν χρειάζεται για να αποδείξει κάτι σε κανέναν. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για να εξελίσσομαι σαν παίκτης και όταν έχω μια ευκαιρία να την εκμεταλλεύομαι. Δεν παίζω για να αποδείξω ότι είμαι καλός παίκτης. Προφανώς είναι καλή για μένα αυτή η εμφάνιση και το γκολ, αλλά πρέπει να έχω μια συνέπεια στην απόδοσή μου και να παίζω σε κάθε παιχνίδι καλά. Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα βήμα προς την κατεύθυνση που θέλω».

Σχετικά άρθρα