Αποθέωσε τον κόσμο του ο Ολυμπιακός (vid)

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξή του στο μαγικό βράδυ και τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Η ανακοίνωση:

"Αυτός ο κόσμος είναι η δύναμή μας!

Ο εντυπωσιακός κόσμος του Θρύλου μας στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν, όπως πάντα, δίπλα στην ομάδα!

Είναι ένας αγώνας που θα μείνει στην ιστορία του Ολυμπιακού, του ελληνικού αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!

Ο Θρύλος αντιμετώπισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Γ. Καραϊσκάκης" στον αγώνα της πρώτης φάσης για τους 16 του UEFA Champions League και επικράτησε 2-0 πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Όμως οι ποδοσφαιριστές μας δεν ήταν οι μόνοι που έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να φτάσει η ομάδα σ’ αυτή την τεράστια επικράτηση.

Ένα άλλο κομμάτι, ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Ολυμπιακού μας, ήταν και αυτό εκεί δίνοντας τον δικό του αγώνα από την κερκίδα.

Αυτό το κομμάτι ήταν οι φίλαθλοί μας!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού που ξέρει να υποδέχεται μεγάλες ομάδες στο "Κάστρο" μας και να δείχνει σε ολόκληρο τον κόσμο ποιος είναι ο "πύρινος" λαός του Θρύλου που όσοι έχουν βρεθεί στο γήπεδο έχουν μείνει έκπληκτοι!

Ένα εντυπωσιακό κορεό από άκρη σε άκρη του γηπέδου, δυνατή φωνή σε ολόκληρο τον αγώνα και συμπεριφορά άψογη, είναι τα στοιχεία που συνέθεσαν ακόμα μία μαγική βραδιά σε αγώνα της ομάδας μας για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι εικόνες αυτές ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού τον αγώνα έβλεπαν άνθρωποι από κάθε γωνιά της γης με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι εικόνες αυτές έδειξαν σε όλο τον κόσμο τον λαό του Ολυμπιακού μας, που ξέρει να στηρίζει την ομάδα με τη φωνή του, το πάθος του και την ξεχωριστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Όπως είπε και ο Πρόεδρος της ομάδας μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκαναν μόνο οι ποδοσφαιριστές την υπέρβαση, αλλά και ο υπέροχος κόσμος μας, που μόνο όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο μπορούσαν να αντιληφθούν 100% το μεγαλείο της στήριξής τους".

Σχετικά άρθρα